13 COMENTARII

 1. Astept comentarii de la “Peste prajit”, ceai sa mai zici acum ? 1- 2.13 – reclama la corn – nepermis de CNA vor vedea si ei
  2.30 imagine strambm
  3.09 – 3. 13 – zoom in – aut – nepermis si camera balanganita
  3.57 – ce panoramare cu zoom ! ma lasi pe spate
  4.18 – imagine stramba – iar erai baut ?
  Ce-i cu sunetul ala de butoi spart in studio ?
  7.o5 imagine stramba
  7 .13 – balanganeala de camera
  7.26 – camera stramba – hai ba las-ma dar chiar nu ai imagine cu camera dreapta deloc ? Lasa-te de meserie !!!!! nu mai continui ca-i peste tot la fel

 2. Adriane ! lasa comentariilre sa vada si cei doi televizionisti ce scrie lumea de ei, nu vezi in ce hal dau imaginile pe post ? Crezi ca sunt rau ? uitate si tu !

 3. PT- ADMINISTRATOR – MISU MA CHEAMA – E OK ? DE LA MIRCUILICA ACONSTANTINESEI vREI SA SCRIU SI LOCALITATEA SI NR DE TEL, SI NUME PARINTI SI …. CE MAI VREI SA STII ? CAZIER , CONDAMNARI SI ….. LA CE ORA VIN ACASA SI…. FIECARE-SI SPUNE OFUL SI CRED SIGUR CA SPUN ADEVARUL NU VORBESC DE PE ROST ATAT TIMP CAT LUCREZ CU OAMENNI DE CARE SCRIU

 4. Misule sunt doar niste stiri,informatii, etc, aici nu ne uitam la un film artistic, urmaresti informatia sau esti interesat de tehnica de filmare?.
  Cred ca ai gresit aria de discutii!
  O zi buna !

 5. Pentru Misu (+ Geo, Oana, Catalin, Ojica, Ninel Feleacu):
  Ironia asta nu e binevenita si nici sanatoasa. Am sensatia ca ti-ai gasit un loc de joaca si ne crezi pe toti prosti. Adevaruri poti sa spui si folosind in limbaj civilizat. Este ultima data cand o spun.

  • Admin, ai dreptate. Chiar ca omul asta ne crede prosti pe toti. Am urmarit comentariile din ultima perioada. A avut ce a avut cu postul local, s-a mutat pe Primarie, s-a dat cand Oana, mare jurnalista agramata, cand Ninel cand Geo. In afara de a scrie gresit romaneste si de a arunca cu noroi nu am priceput nimic. Acum a incput iar cu postul local, zice aceleasi lucruri ca si acum o luna-doua. Nu ma intereseaza identitatea lui desi, ca cititor fidel al sitului am aflat cine e si care e problema lui. Dar sincer m-am saturat sa citesc zilnic comentarii mizere si rautati izvorate din invidie. Poate ca mine mai sunt n persoane. Hai sa ne spunem parerea civilizat, la o problema sa venim si noi cu solutii, nu doar sa stam cu mana in san.

   P.S. Din cate stiu eu, fara sa am prea multe cunostinte, in televiziune reclama negativa face bine. Si inca ceva: nu-ti convine emisiunea, schimba canalul!
   Salutare tuturor!

 6. Te deranjeaza tare critica in care domneste adevarul. Iti place sa te afunzi in nestiinta si prostie cu brio. Intradevar, e doar o stire. Profesionalismul lasa de dorit in orice activitate a voastra. Care e problema cu numele diferite ? Ce te deranjeaza atat de tare ?

 7. …. si care e problema cu “indusul” in eroare ? Prea vrei sa le cunosti tu pe toate….
  PT SORIN – Cu tv-ul vostru nu e reclama negativa , e prostie persistenta in necunoastere SI LUCRURILE SUNT ADEVARATE , CA NU DEGEABA LUCREZ IN PRIMARIE DE 15 ANI. SI PREA LE VAD PE TOATE, DESCHIDE-TI USA RECUNOASTERII

  • Parca ieri lucrai in tv, acum lucrezi in Primarie? Lasa-neee lasa-neee:)))
   Ce am avut de zis am zis. E ultima replica pe care ti-o dau, nu am timp de pierdut cu specimene. Admin, sper sa iei masuri si sa nu mai lasi asemenea raritati sa iti calce domeniul.

   Servus!

 8. Asa se intampla cu incompetentii in orice problema. Mai grav e ce ea e aparata si laudata tot de incompetenti……A arata cu degetul ” mizeria ” nu inseamna invidie…. se poate mai mult, se poate mai bine. Faceti loc celor ce pot si stiu mai multe !

 9. Oana te-ai intors din vacanta si ti-ai schimbat si numele :)) cata inteligenta…ma uimesti…fa-ti un site daca tot iti place sa scrii asa tu cu tine…scrii ce vrei,te certi cu tine…simplu omule!…dar sa mergi si la un control asa de rutina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here