19 COMENTARII

 1. pacat ca nu se mai fac zilele orasului.Daca descarcam tot oful pe criza,trebuie s-a ne dispara orice mod de a ne mai destide.Ar trebui s-a nu mai respiram”e criza”.Nu nu pot s-a fiu de acord cu mentalitatea acesta.Ce mai avea buhusianu,aceste 3 zile,in care se mai desdindea,mai vedea pe viu o vedeta,asculta o melodie pe viu,cum se zice.Raman cu un gust amar daca si putinul bine ni se ia,pe motiv”e criza”.Am inteles ca erau bani in fine asta e.

 2. Eu nu sunt de acord ca CL Buhusi sa nu mai organizeze ZILELE ORASULUI din dorinta unor mosnegi care dak ar fi numai muzica populara imediat ar sta si ei la spectacol.

 3. Zilele Orasului au fost unele dintre putinele momente de bucurie pe care buhusenii si le puteau darui. Administratia lcala, primarul orasului, in primul rand, a fost de partea celor care iubesc spectacolul muzical de tinuta, elevat si, de aceea, la Buhusi, in aceste zile sarbatoresti au fost intotdeauna invitati artisti autentici. Cauzele pentru care anul acesta s-a intrerupt sirul spectacolelor, s-au precizat. Poate era bine sa se faca un sondaj prin televiziunea locala care, de asemenea a agreat intotdeauna spectacolul si sarbatoarea iar, in acest caz, ar fi fost evident ceea ce doreste majoritatea cetatenilor. Poate ca ar trebui sa se revina asupra acestei hotarari si, fiind tarziu pentru data de 15 septembrie, spectacolul ar putea avea loc altadata-important este sa continue ! O mangaiere nu poate fi o sfidare, pentru ca spectacolul intocmai aceasta este : un balsam spiritual!

 4. Eu sunt atent, domnisoara Cristina ! De aceea ii si raspund lui Sorin : Circul nu poate fi asociat mizeriei. Primarul orasului, Ionel Turcea, a inteles si a gazduit spectacolele sub cupola circului, cu generozitate si admiratie. Dumneavoastra, Sorin, spuneti ca ati scapat de ,,circ” si de ,,mizerie”. Asa ati calificat spectacolul Zilelor Buhusiului ! Denumindu-l ,,circ”, l-ati infrumusetat, fara sa vreti si i-ati dat grandoare, -circul este arta si nu panarama -insa, dandu-i calitatea de ,,mizerie”, v-ati exprimat posibilitatea mintii dumneavoastra, poate doar in acel moment. Zilele Buhusiului au fost un spectacol nerepetabil in frumusete al orasului Buhusi, iar pentru aceasta, eu stiu ca nimeni nu s-a zbatut mai mult decat edilul orasului, Ionel Turcea . De aceea, domnisoara Cristina, va asigur ca am fost atent si in niciun caz, cuvintele mele nu sunt un repros adresat dumneavoastra, ci numai o intrebare prieteneasca !..

  • Buna dimineata,

   Domnule Zgheran, in primul dvs. comentariu afirmati urmatoarele: “Poate era bine sa se faca un sondaj prin televiziunea locala care, de asemenea a agreat intotdeauna spectacolul si sarbatoarea iar, in acest caz, ar fi fost evident ceea ce doreste majoritatea cetatenilor.” Si de aceea v-am sugerat sa urmariti atent materialul, noi am realizat deja acest sondaj. Mai exact, am intrebat buhusenii ce parere au in legatura cu decizia de a nu se mai organiza Zilele Orasului. Nu m-am referit la niciun repros, nu stiu cum ati ajuns la aceasta concluzie, ci doar am mentionat ca sondajul este deja realizat.

   O zi buna!

 5. ah, si eu care asteptam sa vad imagini macar la stiri :((
  pacat ca nu se mai organizeaza, sunt sigura ca majoritatea ar fi votat pentru…cred ca deciziile privind prioritatile in timp de criza sunt luate la bunul plac al celor care conduc si atat…ce cred cetatenii reprezinta nimic. 🙁

 6. sa intelegem ca “din bun simt si respect” investiti banii in cauze mai bune? Cred ca ar fi fost binevenit comentariul adus de dnul Ion Turcea daca specifica ca banii care din “bun simt si respect” nu pot fi investi in acest eveniment vor reprezenta sume cu care se doreste a onora in situatia de criza pe cei ce au nevoie pentru medicamente etc. Consider ca o mica bucurie nu strica nimanui, chiar si in perioada de “criza”

 7. cum poate sa spuna turcea k nu mai face zilele orasului buhusi ca respecta lumea care este in criza.dar am vazut pe m-bit ca pe data de 12 sept la ora 17;30 la casa de cultura se va tine un spectacol de elevii de la clubul elevilor..voi credeti lumea o sa se uite cum se smiorcaie copii pe scena?atunci nu mai este lumea in criza?eu nu stiu ce sa mai cred..chear daca era lumea in criza cu zilele orasului buhusi mai uita de probleme lumea….

  • Bài MARY, tu esti deja repetenta la limba romàna, asa ca nu mai face comentarii, ca te faci de ràs cu plàns….

 8. Eu as zice sa nu se mai puna ultimul strat de asfalt ci in schimb sa chemam niste dudui sa topaie pe scena. Ce tot vreti atatea drumuri netede? vreti sa uitam de unde am plecat?…ca la urma urmei toti suntem niste tarani… sau avem origini taraniste.

 9. Credeti ca mai au rost toate aceste discutii ??? Este destul de clar, anul acesta 2010 fara SPECTACOL, doar BALCI. La anul o sa fie si mai frumos, va fi un spectacol pe toate gusturile. Asa ca, haideti cu totii la balci, spectacolul pentru 2011 !!!

 10. Mai codrin,bine ai mai spus.Nu va mai ciondaniti atata ca oricum spectacol nu va mai fi anul asta.Nu schimbati nimic daca va certati.Stati calmi ca sunt probleme mai importante care intradevar ne dau batai de cap.

 11. stimati buhuseni si nu numai-zilele orasului au fost posibile in anii trecuti datorita unor sponsori|ex|betania,primaria a avut prea putini bani pentru aceste manifestari.in schimb a fost o ocazie pentru a strange bani de la comercianti si circari.din pacate betania a fost indepartata din oras si cat bine a facut comunitatii noastre vazi liceul.cine e vinovat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here