7 COMENTARII

 1. Asta cu reabilitarea cu scandal e un fel de “vrei sa faci din rahat bici si sa mai si pocneasca”. In momentul in care a contractat echipa sa-si faca o lucrare de acest gen in luna noiembrie nu s-a gandit totusi ca e Noiembrie?
  Un drept la replica din partea dlui Andries nu avem? Asa, ca semn de profesionalism din partea echipei InfoBIT?!…
  Si ca tot vorbim despre echipa InfoBIT, pe cand un interviu celor de la NextGeneration cu clarificari referitoare la facturile emise pentru pachetul tv+net+telefonie si modul de incasare a acestor facturi?

  • Ca semn de profesionalism din partea echipei InfoBIT…am discutat si cu reprezentantul firmei de constructii dar nu a vrut sa comenteze.

   O zi buna!

 2. @Oana > Brintzeso… daca le dai tu adresa de la NextGeneration celor de la InfoBIT si le platesti biletul de avion pana acolo poate vor face un interviu referitor la ce te doare pe tine. Firma din Romania la care faci referinta se numeste NextGen Communications, nu StarTrek NextGeneration.
  La adresa http://www.next-gen.ro/suport_2.html gasesti modalitatile de plata ale facturilor sau chiar pe factura NextGen pe care o primesti acasa in partea de jos a acesteia. Daca te referi si la modificarile de tarife survenite cred ca era de asteptat sa se intample si acest lucru. Cred ca serviciile s-au imbunatatit cat de cat in acest an, de cand a fost preluata fosta firma de catre NextGen. Partea nasoala e ca nu au anuntat din timp aceste scumpiri, lucru care ma sacaie si pe mine.

  @Cristina (infoBIT) > Esti “prezentareasa” mea preferata. Tine-o tot asa si nu te lasa influentata de parerile altora.
  PS > Poate o sa imi faci placerea sa iesim la o cafea dupa ce te intorci din concediu. Mi-as dori sa cunosc mai bine persoana din spatele sticlei televizorului. Poate imi dai si o poza cu autograf :D.

 3. DeviliveD, iti multumesc pentru corectie si pentru link-ul util. Dar nici acolo si nici pe factura nu se mentioneaza ca cei ce se revolta si scriu pe facturi ca refuza plata facturilor cu noile tarife raman cu tariful vechi, in timp ce cei ce doar se simt sacaiti achita cat li se cere.

  @Cris: ar fi fost bine sa mentionati in timpul reportajului 🙂 Si nu pentru reputatia d-lui Andries, cat pentru potentialii clienti.

 4. @Oana > Total incorect ceea ce spui. Am avut abonament de 12.5 lei iar acum mi-a venit factura de 60 lei. Nu am platit-o si nu o voi plati. Pai pentru asta exista protectia consumatorului oameni buni. Cat timp o sa va lasati calcati in picioare asta o sa primiti.

 5. PT.OANA:sa stiti ca lucrarea a fost contractata in mai 2010,dar reputatul domn andries a decis pt: noiembrie2010.Oricum pana pe 20nov.2010 temperatura a fost de pana la18 grade celsius in toata tara inclusiv in MOLDOVA.Chiar si dupa scandal d_l ANDRIES a mi_a confirmat ca nu vremea este de vina.Oricum eu am adus un expert in acest gen de lucrari care mi_a confirmat ca elementul decorativ afost pus de mantuiala.Cred ca reputatul domn ANDRIES ar trebui sa fie atent ce,meseriasi isi angajeaza.Normal ca angajatii sunt de vina nu d_l ANDRIES.Dar dansul ca patron nu poate sa le spuna nimic:De ce?pentru ca nu erau angajati cu carte demunca,CARACTERISIC PENTRU BUHUSI UNDE D L PRIMAR ACREAT UN STAT IN STAT.Ar trebui ca d_ra de la postul tv. sa se intereseze cate lucrari de acest gen a efectuat dl ANDRIES SI FIRMA RAPOSATULUI GINERE A D_LUI PRIMAR SI CATE FACTURI AU ELIBERAT ACESTE FIRME.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here