5 COMENTARII

 1. s-a depasit bugetul de dezapezire ? pai ce dezapezire s-a facut la nivelul orasului domnule viceprimapr ? faptul ca au trecut de 2 ori pe strazi un tractor amarat care nu facea altceva decat sa impinga zapada in portile oamenilor si arunca cu o mana de nisip si un escavataor nu puteti spune ca s`a facut dezapezire ! sa va fie rusine ca ati virat o groaza de bani in contul firmei domnului avramutoaie si dansul isi bate joc ca de obicei . aveti macar curajul sa faceti pulblic bugetul ascordat  dezapezirii si documentele de plata catre firma correti sa vada si populatia orasului cum dl avramutoaie se-nbogateste pe seama dansului .  de aseamenea lucrarile de asfaltare s`au facut foarte prost si acest lucru se vede , aparand o groaza de gauri in asfalt dupa doar cateva luni de la finalizarea lucrarilor ! rusine ! 

  • ai dreptate au luat banii care cum au putut si cum l_ea fost interesul :acum se vaitau ca nu mai au bani au avut cheltuieli de dezapezire mai mare decit a avut bacaul de doua ori mint si vor minti atit cit noi vom accepta minciuna lor [uni] sa le fie rusine ca mint cu nerusinare sa vina sa imi ceara votul ca le dau vot din….?pardon din,dos

 2. acest avramutoaie da bine decind e d.primar..omul e tare in afaceri,dar ce afaceri maninca banii buhusenilor,ca de d.primar plateste toate lucrarile infecte pe care le face.Dar ce ma doare cel mai tare ca nimeni nu se sesizeaza nici consilieri si nici noi oamenii care ar trebui sa stim cum sint platiti bani publici ai nostri,legea ne da acest drept.Oare daca tot facem aceste comentarii si ridicam niste probleme care sint reale cineva ne baga in seama????.Asteptam un raspuns ca de e an electoral si mai vrem sa fim alesi.

 3. Domnule viceprimar dupa ce am urmarit in fuga interviul am ramas cu un gust amar, de fapt cu un desgust total. 
  Iti cam pare rau de cum arata Buhusiul….si noua ca mai esti viceprimar.
  Ca o sa-i vina randul si acelui morman…..poate-ti vine si tie radul sa nu ne mai incurci.
  Suntem pe avarie  …da asta vede toata lumea de foarte mult timp numai voi va lafaiti in caldurica ,imbracati la patru ace si fluturand avaria ca virtute……si apropo cum se face ca primarul merge imbracat de teren cu manicile suflecate iar dumitale o faci pe printisorul birourilor…?????!!!!!!
  Repoterul te-a numit edil…mare eroare !
  Sustii ca s-a depasit bugetul….cum asa ?…. parca era mai mare ca a municipiului Bacau…s-a depasit bugetul si orasul arata in acest hal ?  deci a-ti platit nemunca….de tot ce primeste Avramutoaie fara sa fi prestat numai dumitale viceprimarule esti vinovat pentru ca mata semnezi receptiile….ce el e prost sa nu incaseze…..de toti banii scursi din bugetul orasului dumitale esti vinovat….poate o sa te judece cineva ?

 4. domnule cine sa ai judece pe astia nu mai au frica nici de dumnezeu nici de oameni care iau votat,dar poate se va gasi careva sa aiba curajul sa ai poata judeca pentru toate nu neaparat din acest oras de rahat dar poate cineva mai de sus ;dar nu prea cred ;vom trai tot in aceeasi minciuna vor veni pungulitele cu biscuiti covrigei si gogosi pe care unii le inghit si de ce nu sa recunoastem le plac asa vom trai si deacum inca 20 de ani _______eu unu mam cam saturat de minciunile lor _____________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here