2 COMENTARII

  1. Daca ar vedea europenii cit de inconstienti sunteti ar interzice astfel de manifestari. Ati pus in pericol integritatea acelor copii. In toate tarile europene biciclistii sunt obligati sa poarte casti si achipament adecvat activitatii respective. Terenul acoperit cu asfalt si inconjurat de beton- un potential mare pericol. Multumiti celui de sus ca nu s-a intimplat nimic grav. Primarul sa mearga la scolile din Bacau si sa vada terenuri de sport refacute si macar acum poate sa se ocupe de problemele orasului daca tot a terminat motelul.

  2. 1.Faza cu cartile deasupra capului e dementiala, cand ma gandesc ca abia rezista o casca de protectie la un impact cu o caramida ce pica de la 4-5m
    2.Agricultura e la pamant, si din cauza agricultorilor.In loc sa se asocieze, prefera sa vanda individual.Daca s-ar grupa, ar obtine si mai multe finantari si ar putea sa intre pe piata supermarketurilor, cu un pret mult mai bun decat turcia,grecia s.a.m.d. Din pacate la noi, invidia,rautatea, sapatul altuia ne caracterizeaza ca natie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here