11 COMENTARII

  1. Am vazut cum se desfasoara lucrarile de asfaltare.Se mai vede si calitatea acestor lucrari.Dupa un an doi o s-a vedem si gropile care vor aparea.Intr-un cuvat batae de joc.Chiar nu se gaseste o firma serioasa de executare a lucrarilor?.Dar amicitia isi spune cuvantul.Gata cu minciunile si aceste fatarnicii.Cine executa aceste lucrari?.Vati pus acesta intrebare.Utilaje de doi bani.Doua MAN-uri o masina de asfalt care curge tot de pe ia,un cilindru de epoca si muncitori care saracii n-au nici o vina.P.S.La covor asfaltic nu folosesti mini cilindru,ala e folosit la lungimi si latimi reduse.

  2. Mai nea Turcea… “in jur de 56 si cu 20” fac “aproximativ” 76 nu “maxim 70”. O sa-ti fac cadou un manual “alternativ” de matematica clasa I la urmatoarele alegeri. Hai bafta si spor la numarat banii “ramasi de la asfaltari” pentru “bordelul” de langa Runc.

  3. se scrie de pe ea,nu de pe ia…se folosesc si cilindrii mici,aia inainte de cilindri de tonaj mai mare…in alta ordine de idei,asa-zise ateliere de compactare,cilindrii de tonaj mic realizeaza o suprafatare…..da’ cam pe unde te-ai scolit matale ?

  4. ce rost are…la ce ar duce? ….daca nu e constructiv sau macar instructiv,hai s-o lasam mai bine balta…n-am vrut sa te jignesc cu nimic,dar apelativul duduie m-a facut sa reactionez un pic.de felul meu sint omul dialogului….dar m-am cam saturat de dialoguri sterile,le am zi de zi.

    • Gorbaciov !nu cred ca are rost sa strici orzu ‘pe giste!stii tu…apa trece ,baietii buni ramin….te salut! thedembal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here