6 COMENTARII

  1. asa D.Primar daca nu le convine punetii in brate ONG-lor..daca sint iubitori de animale pe oameni ii iubesc???..asa cum a zis acea doamna invatatoare.Nu se mai poate.

  2. Si din cate am vazut ce vor? Vor sa eutanasieze cainii?
    Stiti de ce se intampla asta pt ca nu v-ati asumat responsabilitatea la timp! Cainii nu au fost castrati de asta s-au inmultit! Stapanii cainilor care stau pe strazi ar trebuii amendati, asta e cea mai simpla metoda, nu eutanasierea unor animale care deja sunt chinuite,flamande si batute…parerea mea.
    Muscatul sta in instinctul cainilor,nu le putem face o vina.Mai ales daca au crescut intr-un ambient pe strada unde nu reusesc sa aiba o relatie sau un contact cu persoane pentru ca toti se sperie de el.
    Vina cainilor de pe strada??????? A STATULUI ROMAN ! ! !

  3. foarte foarte frumos Festivalul! S-au vazut copii foarte talentati pe scena si este chiar frumos ca se pastreaza aceasta traditie. Cat tine de spectatori – partea de promovare poate fi mai intensa. Felicitari organizatorilor si artistilor!  

  4. il rog pe domnu’ Primar sa le puna intrebarea,,, ,,ori legati, ori luati in casa” daca sunt iubitori de animale 😉 dar, la ce s-a intamplat cu fetita de la nr 5, ar trb sa ia masuri…. de la o muscatura de caine poti muri. mai bine iei viata la un caine decat viata la un om 😉 si pe aleea scolii o sa vedeti cati caini se inmultesc 😉 deja sunt vreo 5 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here