7 COMENTARII

 1. sint placut surprins ca vad ca anumite probleme ale orasului sint dezbatute,dar vreau s-a vedem si rezultatele.Problema ciinilor e bine exprimata de D.Primar,de asemenea si cea a spitalului.Cu strazile se revine in actualitate…rezultate asta asteptam.

 2. Legea pt. protectia animalelor spune alceva ! Primarul, ce vrea ? Domnule Primar Turcea , nu mai amenintato lumea ca o amendati ca dau de mancare la animale, singur va sapati groapa !

 3. In primul rand : de unde tot apar atatea consilieri ???? cine ii alege ???si in mare m,arte sunt de la PSD ,cum ???
  Vrbesc de laborator , sa mergem sa ne facem analizele la spital???
  Dar astia mai mari unde isi fac analizele ??? La Buhusi???( NU CRED )
  Domnii care au copii sau nepoti le-au facut analizele la Buhusi ??? Nu cred
  Mai vorbesc si de rezerve , s-a gasit si cine sa vorbeasca .
  Astea sunt vorbe , de cum intri in spital ti se cere bani ; si nu ar fi problema de bani , ca dai ca sa te faci bani , alta e problema care e mai mare : cum esti tratat , cum ti se vorbeste ( pentru ca lasa de dorit )…: aici ar trebui sa se face investigatii .
  Dar se vor rezolva toate :pana ce o fie filmati cu o “camera ascunsa ” si dati la tv ; foarte urat de vorbeste cu pacientii, nu iti fac un calmant daca ai nevoie pana ce nu ii indesi in buzunar 5 lei( cateodata se mai si uita sa vada cat ii dai ) ; pana si femeile de servici astepta un ban ca fac curat in salon,sau daca dr.sau asistenta nu are timp sa vina sa-ti ascata acul de la pefuzie ( pt.ca sunt fffffff ocupati ) raman pe pana femeii de servici ( asta se intampla la cei de rand ) .
  Pana si d-na de la lab vorbeste urat si se poarta ca atare daca nu-i intinzi 10 lei ( aici e mai scump ).
  Asa ca banii investiti in lab si altele sunt bani care….
  Mai bine te duci la un cabinet particular din Bc, dai un ban , dar ” stai in fata “.

 4. scuzati intrucat priveste gratuitatile in spitalul buhusi lasa de dorit domnilor.si chiar daca avenm drepturi si gratuitati nu se iau in CONSIDERATIE .POTI MURI LA USA SPITALULUI SI NIMENI NU TE INTREABA CE E CU TINE PANA NU BAGI MANA IN ,, BUZUNAR ,,, Ddaca ai scos valuta esti vazut ,, cu cumostinta de cauzaeu va zic pt ca am patito pe pielea mea… mam dus la urgenta la spitalu lORASENESC BUHUSI in criza ,cu dureri de stomac si miau zis DOMNILOR CA AM APENTICITA ,, si am plecat in ITALIA si multumesc lui dumnezeu ca acum sunt un viata. am fost obligat sa ma operez in italia. in final vreau sa zis ca la noi in romania fara SPAGA in spitale mori linistit 100%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here