7 COMENTARII

  1. :))))) in primul rand trebuie sa va cizelatzi apoi sa va puneti sa organizati ceva si in ultimul rand….adik aia   7 lei era ultimul lucru care sa il faceti…deh…buhusenii

    • Domnule Raducan George sa inteleg ca dumneavoastra criticati acel spectacol la care biletul era 7 lei? Daca ati fost si nu va placut inseamna ca dumneavoastra nu sunteti cizelati si nu stiti sa apreciati niste tineri ce danseaza, canta si fac umor, fara sa fi facut ceva cursuri in domeniu. Daca doriti sa vedeti ceva cizelat, va fac o propunere: mergeti acasa, luati-va o tinuta de scena, cantati, dansati, faceti umor si aplaudati-va in fata oglinzii sau stai pe scaun luand pozitita de spectator (tot in fata oglinzii) si din cand in cand mai aplaudati dupa ce va uitati indelung in oglinda. Ei, dupa acestea sigur veti da dovada ce cizelare si veti aprecia ceva organizat de calitate…de dumneavoastra. Deci felicitari ca ati devenit o mica vedeta, fara trac, fara cursuri de specialitate, dar doar in camera dumneavoastra si pe deasupra mai aveti si un fan, …tot dumneavoastra. 
      Daca nu sunteti din Buhusi…of of of…NEbuhusenii.

    • Cip … domnul Raducanu se pare ca este un “critic de arta” care in lunga sa cariera a participat si organizat foarte multe evenimente “cizelate” si stie despre ce vorbeste. Insa sunt foarte curios sa stiu ce inseamna cuvantul cizelat in vocabularul domnului Raducanu si la ce s-a referit cand a spus “sa va cizelatzi”? Si daca nu cer prea mult va rog domnule Raducanu sa ne spuneti daca acei 7 lei a fost un capat de tara si daca da va rugam ca pe viitor sa mergeti la o bere de banii respectivi si sa nu ne mai intoxicati cu prezenta si cu critica dumneavoastra care este bazata pe…. pe ce anume? Exact cum a spus si Cip mai sus…felicitari sunteti propriul dumneavoastra fan…ar trebui sa va invitati la o emisiune de “divertisment” pentru ca sunt sigur ca veti face fatza …daca nu… faceti spate… si tot iese ceva….inca odata ma bucur ca am fost noi “buhushenii’ care ne-am gandit sa facem un spectacol si nu dumneavoastra

  2. Ba eu zic ca nu a fost chiar de ras.Un spectacol la care sa aduni cateva sute de oameni nu cred ca e chiar asa usor.Da,e usor de comentat,dar mai greu e sa treci la munca.Din partea mea,FELICITARI.

  3. eu am vazut spectacolul doar pe site (video) si vreau sa spun ca am fost chiar pozitiv impresionata … a fost un spectacol ca si cele dinainte frumos organizate iar cei ce au avut curajul sa urce pe scena tot respectul! De mult nu am mai auzit de spectacole sau macar ceva de genu organizat in Buhusi .. acum ai oportunitatea de a investi putin timp in ceva mult mai activ decat ore intregi petrecute in fata televizorului, in casa. Cei ce demoralizeaza si ignora astfel de initiative mai bine s-ar implica si ar participa activ in organizare – astfel pot sti cata munca si devotament implica un astfel de spectacol. Si in plus – plata unui bilet!!! Sa fim seriosi – macar in semn de respect pentru cei de pe scena ce poate investesc ore intregi, poate chiar saptamani si luni in antrenament si repetitii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here