8 COMENTARII

  1. acu’ pe bune.. ar fi culmea sa ajunga tocmai la Buhusi “gripa porcina” :)). Oricum eu inca sunt convins ca e o prostie ca si “gripa aviara”, “boala vacii nebune”. Prostii ! Urmeaza “boala oii chele”, “gripa pisicii fara coada”, “boala cainelui turbat” si in timp o sa mai vina si a strutzului, a crocobaului, monstrului din loch ness pana la dinozaur =)).

  2. rezolvati ceva daca va atribuiti cuvinte gen ‘frustratule’, ‘imbecilitatea de care dai dovada’? chiar nu puteti sa va respectati parerile intre voi? sau e doar o reflectie a ‘civilizatiei’ din orasul nostru?

  3. Bai nene, deja iti permiti sa aberezi enorm pe un site care este pentru orice altceva, numai pentru laudele dumitale NU. Felicitari pt. premiile obtinute, sa le stapanesti sanatos. Priceput, ai o rafuiala mai veche cu M-Bitul, du-te frate la ei si agita-te, numai lasa-ne o data pentru totdeauna in pace. Nu te mai da drept X,Y, Z si nu mai improsca noroi. Atitudinea dumitale nu reflecta profesionalism si demnitate ci disperare, frustrare. Un om demn, capabil, isi vede de treaba lui si nu duce grija altora.

    p.s. Sunt, daca vrei, CASIER :)) dar nu caserita:))
    Numai bine tuturor. Sa ne ocupam de lucruri mai bune, ca tot vin sarbatorile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here