9 COMENTARII

  1. Bine ar fi daca stirile ar avea mai multe subiecte. Sunt constient ca la Buhusi nu se petrec prea multe evenimente, dar o data la 7 zile cred ca pot fi discutate mai multe teme. Cum am mai spus, treaba facuta pe site (blog,portal) isi merita eforturile..

  2. Ar fi mai interesant sa ii cheme sa filmeze accidente, incendii etc, si sa vorbeasca despre ele. Un exemplu recent ar fi accidentul in care a murit batrana pe trecere.

    Din cate am inteles, Politia nu ii anunta cand sunt asemenea incidente. Banuiesc ca materialul video poate fi luat ca proba si daca e filmat, mai greu se pot face “smecherii”. E doar parerea mea.

  3. Daca vreau sa vad accidente, ma uit la stiri tv. Nu la asta ma refeream. Vorbeam de viata sociala in general la Buhusi. Repet, stiu ca nu se intampla foarte multe dar.. era doar un gand de-al meu.

  4. va certati degeaba, problema nu e de accidente si incendii, problema e ca nu se chiama televiziunea la asemenea evanimente, in ideea de a nu se sti sau a nu se vedea prea multe detalii si in acest fel sa se ascunda din probe. sigur ca oameni de buna credinta am dori mai multa transparenta din partea organelor care ne conduc si care apara ordinea si linistea publica, a cetatenilor care-i platesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here