3 COMENTARII

  1. bineinteles ca domnul primar a avut grija sa fie dezapezit drumul catre restaurantul dumnealui ca doar na … fiecare`si vede interesul . nu`i asa domnule primar ? rusine sa va fie . banii pt dezapezire sunt virati in contul unei firme care abia isi face datoria cu un tractor amarat dotat cu un plug care ramane mereu inzapezit si un escavator , dar bineinteles anul acesta si dl. avramutoaie trebuie sa`si deschida hotelul , nu ? 
    rusine sa va fie pentru modul cum gestionati situaita  !

  2. Ce sa spun Monser, se vede clar tensiunea acumulata de Ionut, e drept ca trebuie sa se deschida hotelul, dar e obiectiv turistic nu? :-), insa mai sunt in zona si 2 manastiri, unde mai pui si casele din zona.
    Insa bomboana reportajului este insasi aparitia inconfundabilului Walker local, dl Pop, traiti, sa avem pardon si cuvintele acestuia datatoare de curaj si intelepciune adresate elevilor, plus filmuletele realizate avand ca protagoniste elevele Liceului I. Borcea , aproape ca eram convins ca este intro la Naughty Highschool Girls…..dar asta e doar parerea mea. Iar dra. Criostina Sosa impresioneaza ca de obicei prin vestimentatie si aptitudini lingvistice 🙂

    In rest…IARNA NU-I CA VARA MONSER, a spus marinarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here