Start nou pentru HC Buhuși

3.373

Weekendul trecut s-a dat startul Campionatului Național de Junioare III iar HC Buhuși face parte din Seria A, o serie dificilă dacă ținem cont că 6 echipe din totalul de 8 echipe aparțin liceelor și școlilor sportive din zonă.

Seria A: HC Buhuși, LPS Vaslui, CS OK Sport Onești, CSS Bacău, LPS Roman, LPS Suceava, LPS Suceava și LPS Piatra Neamț.

Primul meci al buhușencelor, cel contra CSS Bacău,  s-a disputat la Tecuci din cauza unor sancțiuni aplicate echipei băcăuane.

HC Buhuși s-a impus cu 35-14 și este pe primul loc în serie. Numărul impresionant de goluri marcate le oferă micelor handbaliste încredere, deși antrenoarea Mirela Popa a fost pusă în fața unei situații neprevăzute: jucătoarea din centru, Sorina Vieru, a fost transferată, la insistența familiei, la un club de handbal din Brașov.

Clubul de handbal buhușean a fost restructurat din temelii în această vară. Noul președinte al HC Buhuși este Ovidiu Hobu iar toate deciziile se iau în cadrul Consiliului de Administrație, din care mai fac parte Liliana Teslariu, Iulian Direa, Crisostom Dantz și Vasile Găucan.

„Căutăm jucătoare pentru cele trei grupe ale noastre – Junioare III (2001-2002), Junioare IV (2003-2004) și Junioare V (2005 și mai mici).  Căutăm și sponsori care să ne ajute să le oferim copiilor cele mai bune condiții. Este un nou început și suntem siguri că va fi unul de bun augur. Multumim lui Nae Butuc pentru tot ce a făcut pentru HC Buhuși până acum.” – a concluzionat Liliana Teslariu.

Grupa de Junioare III este singura care este înscrisă în Campionatul Național. Obiectivul este unul clar: clasarea printre primele patru echipe din serie, lucru sinonim cu calificarea la Turneul Semifinal.

Meciul următor va fi duminică, 20 septembrie, în deplasare cu LPS Vaslui.

2 COMENTARII

  1. Imi cer scuze pentru ca va raspund cu intarziere, dar echipa de junioare V a fost mentionata in articol. In cadrul clubului nu exista doua echipe la aceeasi categorie de varsta. Amintesc cu aceasta ocazie ca toti parintii care au copiii legitimati la Handbal Club sunt asteptati saptamana viitoare, la Primaria Buhusi, pentru semnarea contractelor care le-au fost deja inmanate in vederea luarii la cunostinta. Pentru orice detalii va rugam sa va adresati conducerii clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here