Voteaza pentru realibilitarea Sectiei de Pediatrie !

2.920

Poriectul este propus de conducerea Spitalului Orasenesc Buhusi pe fonduri nerambursabile de la firma ROMPETROL.

VOTATI pana pe data de 12.06.2011 , orele 24, pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro, sectiunea proiecte propuse pentru sanatate. Pentru a putea vota, trebuie sa va inregistrati pe site-ul respectiv.

Proiectul propus vizeaza cresterea gradului de implicare a membrilor comunitatii locale in rezolvarea problemelor comunitatii si a calitatii continue a actului medical din cadrul spitalului.

Prin intermediul acestui proiect se va reabilita compartimentul de pediatrie al unitatii, prin lucrari de reparatii, renovare,igienizare,inlocuire partiala de geamuri de lemn cu geamuri termopan si se va achizitiona aparatura medicala si mobilier.

Compartimentul de pediatrie functioneaza cu 15 paturi spitalizare continua, din care 5 paturi terapie intensive, 10 paturi insotitori si 3 paturi spitalizare de zi.

Fondurile alocate proiectului vor fi in suma de 45.000 lei,din care:
– 22.000 lei pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, igienizare, inlocuire obiecte sanitare defecte, refacerea picturilor de pe pereti si a camerei de joaca, etc;
– 22.000 lei pentru achizitionarea de mobilier si aparatura medicala;
– 1.000 lei pentru producerea de materiale informative pe teme de sanatate.
Implementarea proiectului sa v-a realiza de catre o parte din salariatii unitatii si de voluntari, in baza acordurilor de parteneriat incheiate cu Consiliul Local Buhusi si Colegiul Tehnic “Ion Borcea”.

2 COMENTARII

  1. sant bucuroasa sa aflu ca se face ceva bun si pentru copiii din orasul meu natal,acel spital a fost bine dotat si a avut medici pediatri foarte buni si eu mi-am crescut copiii cu ajutorul lor ,cred ca memoria doctorului PINTILII merita ca sectia de pediatrie sa -i poarte numele,el a facut foarte mult bine in acel spital.

  2. nu stiu daca mai sunt dr Baicoianu si Boatca la pediatrie…medici foarte buni, merita sa ajutam atat copiii, dar e important sa ajutam si medicii in munca lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here