Sprijin promis de dr. Raed Arafat pentru spitalul din Buhuși

3.637

arafat

Luni, 23 decembrie, Ministrul Secretar de Stat, dr. Raed Afarat, s-a aflat într-o vizită în Municipiul Bacău, unde a participat la inaugurarea Dispeceratului Comun al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță.

La inaugurarea dispeceratului comun au participat mai multe notabilități din administrația băcăuană, dar și noua conducere a ISU Bacău, reprezentată de colonelul Ioan Mihalache, care a preluat șefia Inspectoratului de la generalul Mihai Simionescu. Acesta din urmă a fost prezent la oficializarea dispeceratului, proiectul de „unificare” fiind început în timpul mandatului său.

Raed Arafat a trecut în revistă echipajele SMURD prezente la apel, precum și dotarea ISU, Inspectoratul receptionând luni două moderne ambulanțe dotate cu aparatură de reanimare și terapie intensivă de ultimă generație. „Mai sunt foarte puține județe în țară în care cele două servicii trebuie aduse împreună. Bacaul este al 37-lea județ în care dispeceratul se unifică. Se vede că aici s-a făcut tot posibilul ca acest lucru să se facă”, a declarat Arafat, care a mulțumit fostului șef al ISU Bacau, gen. Simionescu.

La acestă festivitate a fost invitat și dr. Mouhannad Toron , managerul Spitalului Orășănesc Buhuși. Dr. Raed Afarat a schimbat câteva cuvinte în limba arabă cu dr. Toron și l-a asigurat pe acesta de tot spijinul său, convenind de comun acord o întâlnire la București în jurul datei de 28 decembrie. 

Dr. Mouhannad Toron a mulțumit și a apreciat sprijinul acordat atât de oficialităților centrale cât și primăriei Buhuși, în mod special primarului Ionel Turcea. Nu a fost neglijat nici efortul echipei de management a Spitalului Orășănesc Buhuși de a face din acesta o unitate etalon, în care vor fi ofertite servici medicale de calitate tutuor pacienților.

3 COMENTARII

  1. Cred ca este doar rautate , la CPU se gasesc medicamente suficiente ,acest spital a fost apreciat pentru sistemul sau de acordare a ingrijirilor in urgente chiar si de inspectorii sanitari de stat care au venit in control, sunt tari tot respectul pentru realizarile din ultimul timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here