Spitalul din Buhuși a fost acreditat pentru derularea programelor de rezidențiat în specialitatea „farmacie generală”

1.470

Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși a fost acreditat pentru derularea programelor de rezidențiat în specialitatea „farmacie generală”, aceasta fiind a treia specialitate acreditată pentru rezidențiat.

„Reamintim faptul ca spitalul buhusean a fost acreditat in anul 2020 si pentru derularea programelor de rezidentiat in specialitatile medicina interna si boli infectioase. Unitatea sanitara din Buhusi este singura unitate sanitara de nivel orasenesc din Romania care a fost acreditata de Ministerul Sanatatii si apartine de Universitatea de Medicina si Farmacie ( U.M.F. ) Iasi.

Acreditarea este in concordanta cu Ordinul nr. 1879/2019 privind aprobarea criteriilor și procedurilor de acreditare și reacreditare a unităților sanitare în care se pot derula programe de rezidențiat, precum și reglementarea unor măsuri necesare aplicării Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului.Este o mare onoare pentru noi! Spitalul „Prof. Dr Eduard Apetrei” Buhusi se alatura unitatilor medicale, altele decat centrele universitare, care vor forma rezidenti.” se arata intr-un comunicat transmis de conducerea spitalului buhușean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here