Spitalul buhușean are ambulanță proprie

2.475

Din venituri proprii, spitalul buhușean și-a cumpărat o ambulanță. Aceasta, un Volksvagen, este acreditată cu toate dotările moderne specifice. Instituția va întreprinde demersuri pentru autorizarea acesteia pe numele spitalului. Dacă va fi obținută autorizarea, cheltuielile pentru folosirea ambulanței ar putea fi suportate de Casa de Asigurări de Sănătate. Deja, ambulanța a fost înregistrată la Poliție, ca fiind proprietatea spitalului. Se speră că, în cel mult o lună de zile, aceasta va putea fi uitilizată. Ea va fi destinată mai ales situațiilor în care unii pacienți vor fi externați, dar și pentru a asigura transportul unor pacienți de la secțiile externe – Contagioase și Boli Psihice – în vederea realizării unor investigații medicale. Până acum, spitalul apela, pentru efectuarea unor asemenea servicii, la ambulanța… clasică, dar costurile erau destul de mari. Folosirea ambulanței proprii ar reduce mult costurile. De aceea și credem că ea va fi autorizată.

Ion Fercu

2 COMENTARII

 1. Toate bune si frumoase… ce sa zic? . Dar acreditarea, acreditarea domnule cand vine?. Eu cred ca nici nu va veni…. ba mai mult , cica managerul nu va mai avea multe zile la conducerea spitalului….

 2. Acreditarea va veni oricum nici un spital nu poate scapa de ea de la 1 ianuarie 2016 spitalele care nu sunt acreditate CoNAS vor pierde finantarea , cine isi permite asa ceva ?

  Am fost programati in luna decembrie dar din vina unor contestatii depuse de evaluatorii care nu au fost selectionati toata procedura a cazut.
  In luna aprilie procedura a inceput din nou dar Dr.Bogdan Jansen presedintele CoNAS a demisionat procedura a cazut iar. Acum avem un presedinte interimar care nu poate demara procedura de acreditare.

  Este o chestiune de timp pama vom afla data vizitei de evaluare dar in acest moment suntem pregatiti , cine a trecut pragul spitalului poate vedea acest lucru, poate vedea ca in spitalul nostru au avut loc schimbari majore atat la dotare ,infrastuctura cat si la mentalitati cu toate ca la acest capitol drumul este foarte lung.

  Ca un rezumat in Uniunea European deci implicit si in Romania spitalele neacreditate nu pot functiona .
  Concluzia.Nu are cum sa nu vina acreditarea.

  Cat despre zilele mamagerului la conducerea spitalului …. doar el stie cel m-ai bine dar implicarea sa in ultimul timp este foarte mare sunt proiecte mari in dderulare , proiecte si m-ai mari asteptand sa fie lansate, cine lucreaza in spital nu stiu daca a observat o neimplicare in ultimul timp a managerului.

  O zi buna tuturor celor care sunt aproape de noi si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here