Spectacol de magie la Buhusi

4.060


Magicianul Christianis (Constantin Cristian Aradei) va sustine miercuri, 20 ianuarie un spectacol de magie la Casa de cultura.

Pe langa programe diversificate de magie, Christianis practica si numere de fachirism, în care îsi pune viata în pericol, mergând pe cioburi, înghitind flacari si multe alte numere ce prezinta un grad ridicat de pericol, dar si programe cu animale exotice, reptile, scorpioni, tarantule, papagali si porumbei. Este singurul magician din Romania care foloseste scorpioni imperiali in numerele de magie, intepatura acestora poate fi foarte periculoasa.

De-a lungul timpului, Christianis a colaborat cu multi artisti consacrati pe plan national, dar si artisti  internationali printre care – SOS & VICTORIA PETROSIAN, LAURA KIBEL, SARAGOSSA BAND, NO MERCI, HADDAWAY si multi altii, a jucat in videoclipuri si a sustinut numere de magie la premiile MTV MUSIC AWARDS 2005, a avut multe aparitii Tv pe majoritatea posturilor nationale in diferite emisiuni de divertisme, a prezentat programe de magie in deschiderea si inchiderea  FESTIVALULUI CALLATIS 2006.

Biletele pentru spectacolul de pe 20 ianuarie pot fi achizitionate din scoli si de Casa de cultura.

Nu este prima data cand ne viziteaza, el mai sustinand un mic spectacol la Zilele Buhusului.

Afla mai multe despre Christianis

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here