Șoferul de 34 de ani implicat în accidentul de vineri a fost arestat preventiv

4.991

Poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi provocat accident şi ar fi părăsit locul faptei. Acesta a fost arestat preventiv.

La data de 10 ianuarie a.c., Poliţia oraşului Buhuşi a fost sesizată cu privire la faptul că ar fi avut loc un accident de circulaţie pe strada Libertăţii din localitate, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 10 ianuarie a.c., un bărbat de 34 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 69 de ani, în calitate de pieton. Victima a fost acroşată, la scurt timp, de un alt autoturism care circula pe aceeaşi direcţie de mers şi al cărui conducător auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului.

Poliţiştii s-au mobilizat deîndată şi au depistat şi identificat conducătorul auto care ar fi părăsit locul accidentului, respectiv, un bărbat de 34 de ani. Acesta ar fi abandonat autoturismul în mun.Bacău şi ar fi aruncat cheile şi documentele acestuia.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul condus de acesta era radiat din circulaţie de către autorităţile germane.

Bărbatul în cauză a fost prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ştergerea sau modificarea urmelor accidentului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Comunicat IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here