Si-a taiat venele la suparare

5.289

Alcoolul si neintelegerile familiale l-au impins la suicid pe un barbat in virsta de 43 ani din orasul Buhusi, judetul Bacau.

Iulian G. a pus mina pe un cutit, taindu-si venele de la mina stinga. El a fost gasit la timp de rude si a fost transportat la spital unde a primit ingrijiri medicale.

In urma investigatiilor, medicii au spus ca plaga taiata nu ii pune viata in pericol. Cu toate acestea, Iulian G. a ramas internat pe sectia Chirurgie Platica, sub supraveghere medicala.

 

(R.I.) ziaruldebacau.ro

5 COMENTARII

    • esti epic frate. comentezi pe altul cand tu nu stii a scrie corect gramatical. Tipic. dar eu nu inteleg ce cauta el la sectia de “Chirurgie plastica”. Spitalul din Buhusi are asa ceva?? Ar terbui sa fie la terapie intensiva, dar daca taietura nu ii pune viata in pericol, atunci pur si simplu la recuperare.

  1. S-au umplut site-urile de inteligenti de astia care s-au invatat doar sa critice, nu au nici o legatura cu ceea ce scrie in articol, ei au doar grija fiecaruia cum scrie, modul de a scrie..si asa mai departe. Dati-va inteligenti la scoala si nu pe site-uri !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here