Si-a taiat gatul cu flexul

7.192

Sfarsit groaznic pentru un buhusean de 22 de ani. Iulian Volog a ales o modalitate mai puţin obisnuita de a-si pune capat zilelor sâmbătă dupa amiaza. Tanarul locuia intr-un apartament de pe strada Tineretului impreuna cu un fratele si cu tatal sau.

ts1.fd_.flex9_

Ramas singur in camera, tanarul a iesit pe hol, a pus mana pe un flex si in doar cateva secunde si-a taiat gatul. A fost gasit chiar de tatal sau care nu va uita prea usor aceasta imagine.  “Am auzit zgomot, si cand am iesit din dormitor l-am vazut cazut. Era sange improscat peste tot si din el tasnea ca dintr-o fantana. Nu-mi venea sa cred ce vad. Am scos flexul din priza, dar el era deja mort”, a spus  Petrica Volog, tatal baiatului. Nu a lasat un bilet de adio si tatal nu-si poate imagina ce l-a determinat pe fiul sau sa-si pună capat zilelor, mai ales ca toata ziua statuse in fata calculatorului si spusese doar ca este putin racit. Iulian suferea de o boala psihica si, dupa parerea tatalui, asta poate fi singurul lucru ce l-a impins la un asemenea gest.

La fata locului s-a prezentat o echipă de criminalisti si un procuror, care nu au evidentiat alte urme de violenta si au dat verdictul de sinucidere. Cei trei barbati locuiau impreună intr-un apartament de pe strada Tineretului, mama lui Iulian fiind plecata la munca in Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here