Sfarsit de campanie electorala

8.102

Vineri, 8 iunie, este ultima zi din campania electorala pentru localele din 2012. Timp de 30 de zile, candidatii au avut timp sa isi promoveze platformele electorale si sa convinga cât mai multi bacauani sa ii voteze. Campania se incheie sâmbata dimineata la ora 7.

Potrivit legii, cu 48 de ore inainte de ziua votarii sunt interzise prezentarea unor sondaje de opinie sau difuzarea de spoturi electorale, invitarea sau prezentarea candidatilor in programe, comentarii privind campania electorala.

La final de campanie electorala, unele partide politice au dorit sa inchida aceasta campanie prin caravane de masini cu afise electorale si steaguri.

PSD Buhusi si Asociația Partida Romilor Pro-Europa au ales sa se plimbe cu masini pe majoritatea strazilor din oras, in timp ce PDL a ales sa organizeze un mars.

Un numar impresionant de masini, 61, au participat la caravana PSD.

La un moment dat, caravana PSD si grupul PDL s-au intersectat in centrul orasului si datorita faptului ca au dus o campanie curata unii fata de ceilalti, nu au existat decat aplauze de ambele parti.

A fost interesant faptul ca la megafonul ce insotea grupul PDL nu a fost mentionat niciodata numele partidului portocaliu si mereu se mentiona “Alianta pentru Bacau” in locul numelui consacrat.
Caravana PSD

 

Marsul PDL

Caravana Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa

22 COMENTARII

  • ar trebui arestat turcea ca dat mana cu alegatorii a dat chibrituri si plase si nu a dat bere la 2litri carne si bani :).Felicitari pdl-ului pt campania ok

 1. Ieri am vazut coloana PSD si pe d-nul Turcea (in poze) pentru prima data in 12 ani pe strada mea si m-am hotarit cu cine votez . Cu altul……..

  • pacat ca domnul lupu mihail reprezinta pdl-ul ar fi avut sanse .e un tip de foarte mare bun simt .nu a criticat pe nimeni ,se vede ca este educat si stie ce inseamna politica.in cel mai rau caz merita sa fie consilier in locul lui cristi cojocaru,care pina acum lingea talpile pdl-ului.rusine lui cojocaru cristi

 2. nu mai traim in vremurile in care votezi pe cineva ca va face ceva… ca si asa nu mai face nimeni nimic, acum se voteaza lumea care da mai mult, asta inseamna campanie facuta cu cap. dat mancare si bautura si iti asiguri un vot in plus… halal vremuri

 3. Baieti vorbiti mult si prost..campania inseamna expunere de proiecte, contracararea celorlalti candidati cu fapte concrete,nu minciuni si mizeri cum am vazut in aceasta campanie..si finalul e preZentarea sustinatorilor..si din cate am vazut Turcea are un numar impresionant de sustinatori si oameni de calitate din oras..Lupu are o parte din tineret si atat pot zi..ma opresc ca-i mai bine(dat nu-l mai laudati ca omul e cu2fete).Adrian sa intelegem ca nu e sustinut de nimeni..si-au dat seama ca sunt pierzatori?!tarziu tata pt asta..calitatea celor din Pnl s-a demonstrat, au decazut de tot

  • A dat de mancare in Chebac…si-au rupt maselele in carnatii si in micii lui,au mancat, au baut si tot pe Turcea il voteaza. Bravo Fan Nea ionel.

 4. Cred ca daca Dl Lupu nu ar fi candidat din partea PDL altele i-ar fi fost sansele .Acest partid noua romanilor ne facut enorm rau nu ii mai putem vedea in ochi , degeaba si-au schimbat ei culoarea politica (parul), ca au ramas aceiasi. Oricum de la Turcea nu te potiu astepta la ceva bun decit sa-si promoveze neamurile ,ca deja Primaria e afacerea de familie a lui Turcea(toti cumatri,)cite un post bun in Primarie se i-a pe ochi frumosi (a se vedea postul de la SEIP unde se stia castigatorul inainte de examen,asa ca sunt datori sa umble cu masinile prin oras si sa-i faca propaganda)
  Cat despre Adran este un vacar…

 5. Adriane , 4 ore jumate pana la ultimul infarct.Sa-ti fie tarana usoara si Dumnezeu sa te ierte.Sa-ti dea Sorin pomenele ca din familia ta nu o sa-ti dea nimeni.

 6. Ce faci,domnu Adrian?Te-ai convins ca am avut dreptate?Praznicul il faci la Ciresica sau in alta parte?Ai pierdut zdrobitor.Credeai ca lumea din Buhusi mananca, carnati din vaci moarte?Ia de mana pe cine vrei si plecati pe Bistrita la vale.Ia-l si pe Gheorghe Avadani cu tine,si pe Mentzel, si pe Burca si ADIO. Sa va fie tarana usoara.

 7. Domnule Teslaru,la scoala nr.4 te-ai batut cu pumnul in piept  “AM BATUT” (esti caine sa bati?) Ia-te cu Adrian de mana si VALEA la praznicul vostru. Dumnezeu sa va ierte si sa va fie tarana usoara. 

 8. Domnule Daniel Rezmires, esti un bun compozitor si scriitor dar iti doresc ce-ai castigat pe data de 10 iunie sa ai toata viata.Pacat de tine ca esti un baiat destept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here