Seria de proiecții de filme pentru copii continuă mâine, 18 august: FROZEN 2 (2019)

945

Primăria orașului Buhuși, prin Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși, invită cetățenii la cea de-a treia proiecție de film – FROZEN II (2019).

Campania este intitulată sugestiv #FilmulDeJoi și își propune să difuzele câte un film în fiecare zi de joi, de la ora 18, în următoarele luni. Intrarea este liberă.

Luna august este dedicată copiilor, organizatorii difuzând o animație în fiecare săptămână. Primele două proiecții a avut loc pe 4 și 11 august.

Sinopsis: Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură. (cinemagia.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here