Sedința ordinară a CL a fost amânată din cauza lipsei avizului Comisiei Economice

2.389

Ședința ordinară a Consiliului Local ce fusese programată pentru joi, 25 august, a fost amânată pentru săptămâna viitoare.

Toate comisiile de specialitate au vizat ordinea de zi, mai puțin Comisia Economic, iar fără toate avizele, lucrările se suspendă. Ședința respectivei comisii nu a putut avea loc din lipsă de cvorum. Din cei cinci membri (Mihai Pristavu, Carmen Pahoncea, Cristian Cojocaru, Florin Diaconu, Ion Spătaru), doi sunt plecați în concediu, iar unul a motivat probleme de sănătate, fiind internat în spital.

Deși în sală de ședințe au fost prezenți 15 consilieri locali din totalul de 18 (un loc este liber după demisia lui Ovidiu Hobu), cei trei absenți au fost decisivi în această amânare. Consilierii vor fi nevoiți să revină marți pentru ședința ordinară iar unii s-au arătat nemulțumiți de situație, mai ales după ce domnul Ion Spătaru, unul din consilierii absenți, a fost surprins pe stradă la nici 45 de minute după ora stabilită pentru începerea ședinței.

la red

4 COMENTARII

  1. ce poza buna le-ai tras, Adriane! stau jmekerrii la boscaiala, ca nus buni de politica.
    sa le fie de cap la astia, ca no fost buni la alegeri, Boberezni si cine e a celalaltu, parca Pascaluta
    unu si unu. si cu Spataru asta cu crasma lui!

  2. de acord cu voi, oameni buni – astia nu au facut nimic pentru Buhusi, niste neica nimeni care stau la bar toata ziua. Nea Bibi Spataru, zi-mi cu cine esti prieten ca sa-ti zic cine esti… vai de capul lor !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here