Ședință extraordinară la Consiliul Local Buhuși, luni, 16.01.2017

1.343

O ședință extraodinară a Consiliului Local Buhuși va avea loc în data de 16.01.2017, ora 14:00, la sediul instituţiei din str. Republicii, nr.5, cu următoarele Proiecte ale Ordinei de zi:

1. Proiect de Hotărâre privind mandatarea reprezentantului Consiliului Local Buhuși in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubrizare Bacau sa voteze modificarea si completarea Comisiei de evaluare pentru derularea si finalizarea procedurii de licitatie organizata in vederea atribuirii ,,Contractului de delegare a gestiunii serviciului de operare a instalatiilor de deseuri municipale in judetul Bacau” – inițiator Primarul orașului Buhuși.

2. Proiect de Hotărâre privind aprobarea cotizaţiei anuale la patrimoniul „Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Bacău” – inițiator Primarul orașului Buhuși.

3. Proiect de Hotărâre privind primirea UAT ONEȘTI în calitate de membru la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Bacău – ADIB și modificarea Actului Constitutiv și a Statului acesteia – inițiator Primarul orașului Buhuși.

4. Proiect de Hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului rezultat la secţiunea funcționare a anului 2016, din excedentul anilor precedenţi al bugetului de activitati finantate integral din venituri proprii (sursa E) a Școlii Gimnaziale ,,Ștefan cel Mare’’ Buhuși – inițiator Primarul orașului Buhuși.

5. Proiect de Hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului rezultat la secţiunea funcționare a anului 2016, din excedentul anilor precedenţi al bugetului de venituri proprii și subventii a Clubului Sportiv ,,Handbal Club’’ Buhuși – inițiator Primarul orașului Buhuși.

6. Proiect de Hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului rezultat la secţiunea dezvoltare a anului 2016, din excedentul anilor precedenţi al bugetului local și utilizarea definitivă a excedentului anilor precedenți pentru acoperirea deficitului secțiunii dezvoltare a bugetului de venituri și cheltuieli venituri proprii în anul 2016 al Orașului Buhuși – inițiator Primarul orașului Buhuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here