Sedinta extraordinara de investire la Primaria Buhusi

6.713

Astazi, 28.06.2012, a avut loc sedinta extraordinara de investire a consilierilor locali, a primarului si a viceprimarului orasului Buhusi.

Sedinta a fost condusa de subprefectul judetului Bacau, Dorian Pocovnicu. Printre personalitatile politice invitate sa participe la aceasta sedinta ii numaram pe doamna Elena Mitrea, senator PSD si pe domnii Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Lucian Sova, vicepresedinte PSD Bacau.

Lista consilierilor locali aprobata astazi, 28 iunie 2012:

1 Zaharia Vasile (PSD)
2 Brasoveanu Sorin  (PSD)
3 Cojocaru Cristian (PSD)
4 Andrei Ioan (PSD)
5 Ulea Mihaela (PSD)
6 Macovei Stefan (PSD)
7 Maftei Constantin (PSD)
8 Cretulescu Vasile (PSD)
9 Buculei Vasile Daniel (PSD)
10 Hobu Oviviu (PSD)
11 Ichim Adrian (PNL)
12 Teslariu Dan (PNL)
13 Șarban Gheorghe (PNL)
14 Lupu Mihail (PDL)
15 Olaru Ciprian (PDL)
16 Ilisei Gabriel (PP-DD)
17 Acatrinei Vasile (PP-DD)

Acestia au depus juramantul si isi incep, astfel, mandatul de consilieri.

In functia de viceprimar al orasului Buhusi a fost reconfirmat domnul Zaharia Vasile.

20 COMENTARII

 1. Buna seara !!! cu toate ca par rautacios nu pot sa ma abtin sa nu o spun….oare ce face domnul sorin cociorva la ora asta dupa ce a citit lista consilierilor ? :))) ceva legat de penseta sigur :)))

 2. de unde atata seriozitate….sorine nu te ascunde in umbra numelui ionel dumitrescu….cel putin hobu are cei 7 ani de acasa… la tine lipsesc total….pana si limbajul il ai de mahala… maidanezule…..
  ce daca e sofer….nu trebuie sa mai dam o sansa tinererului ?
  apropo de traseul tau politic sorine….stii cum se numeste un caine fara stapan ? S-A-R-L-A

  • Ce observator esti tu , care nu ai curajul sa iti dai numele? Si ce observi tu? . Sant tineri capabili cu scoala si experienta profesionala care stiu sa se exprime si sa foloseasca corect gramatica limbii romane nu ca HOBU. Daca vrei sa aiba o sansa HOBU, ca e tanar.. , recomanda-i sa isi schimbe jobul care il reprezinta…UN SIMPLU SOFER cu atitudine de parvenit.

 3. Ha ha ha!ce consilieri avem!!!!Multi nu au nici diploma de bacalaureat,iar altii sunt cum sunt!Mi-e rusine ca sunt buhusean ,repet cu multi din aceasta sala!!!!
  La scoala cu voi!!!

  • Da… interesant are un job de consilier in care prezenta obligatorie este necesara doar de doua ori pe luna in cadrul sedintelor . Referitor la “Sunt”- o mica eroare de tastare nu de pregatire “observatorule….. Din pacate eu cunosc pregatirea lui HOBU si limitele lui, insa nu dau aprecieri doar de dragul “observatiei” ca altii. Si vezi ca numele de familie se scrie cu litera mare la inceput cum ar “Hobu” in loc de “hobu” al tau. Invata gramatica….

 4. Pentru domnul consilier Olaru!!! CELE 4-5 sute de voturi din partea membrilor ori a simpatizantilor PDLnu au fost pentru dumneavoastra ci pentru cei doi domni doc.ing.Nu stiu cum a-ti ajuns de pe locul 3 pe locul 2 in listele de consilieri dupa o perioada scurta de cand sunteti membru PDL!!Sa vedem cum o sa va scoate-ti camasa la alegerile din toamna cand o sa va traga de urechi pe d-vs si pe dl Macaiala de la judet,dl BLAGA cand nu o sa aveti nici un vot la Buhusi!!!sa vedem atunci va mai sustine partidul!!!!

 5. mai sinteti bagati in seama stimati cetateni ai orasului buhusi?a-ti votat din nou toti hotii ca sa-si termine ce au inceput.bravo buhuseni va meritati soarta.va place in ce mocirla de parc va duceti copii sa se joace?va place cind mergeti sa luati o gura de aer ce este in jurul vostru?

  • Buna ziua,
   Referitor la problema identificata de dumneavoastra referitoare la parc… si locurile de joaca :
   Am trimis o adresa catre primaria orasului Buhusi prin intermediu careia solicit rezolvarea unor probleme identificate de catre mine in locurile de joaca pentru copii.
   Decizia apartine conducatorilor orasului… si a celor investiti cu vointa partidelor politice in consiliul local.
   Detalii despre cele scrise puteti gasi pe paina :
   http://www.facebook.com/groups/339674166106999/
   data trimiterii solicitarii este 29.06.2012.

   Desi nu sunt consilier, prin intermediul adresei indicate o sa incerc sa ii reprezint pe cei care m-au votat. Astept propunerile dumneavoastra pe pagina mea de facebook pentru a redacta petitiile pe care dumneavoastra le propuneti.

   Toate cele bune
   dr. ing. Rezmires Daniel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here