Sedință cu șefii instituțiilor publice din Buhuși pe tema Coronavirusului

1.755

În contextul creșterii numărului de infectări cu COVID-19 din țară și închiderii școlilor pentru cel puțin 10 zile, primarul Vasile Zaharia a convocat o ședință cu toți șefii instituțiilor publice de pe raza orașului Buhuși pentru a discuta despre măsurile de precauție ce se impun la nivelul comunității.

Primarul a oferit sprijin financiar și logistic școlilor pentru dezinfectarea tuturor spațiilor din școli în perioada în care cursurile sunt suspendate. Managerul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei”, domnul Constantin Poaiană, a spus că există spații de izolare dedicate în eventualitatea apariției unor cazuri și la Buhuși.

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Vasile Zaharia a făcut un apel buhușenilor să fie atenți la recomandările privind igiena și solicită cetățenilor să anunțe DSP Bacău la numerele de telefon 0234 512 850 sau 0729 300 130 despre eventuale suspiciuni de infectare sau de persoane care se sustrag carantinei / izolării la domiciliu ca urmare a venirii din Italia sau alte țări afectate.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here