Secțiile și compartimentele din Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” vor fi reorganizate în funcție de gradul de adresabilitate

2.062

Conducerea Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși a anunțat că mai multe structuri cu paturi ale spitalului vor fi reorganizate in funcție de adresabilitate și indicatorii de performanță. Astfel, structurile cu paturi care nu s-au încadrat în media națională privind Rata de utilizare (RUP), Indicele de utilizare (IU), vor pierde paturi, iar structurile cu paturi care au fost peste media națională vor primi paturi.

Potrivit comunicatului, strategia managerială are în vedere ca pacienții să beneficieze de servicii medicale de calitate și crearea de specialități noi în funcție de morbiditatea deservită.

„Nu reprezintă normalitate ca unele structuri cu paturi sa aibă paturi care stau neocupate, iar altele sa programeze pacienții la internare din lipsa de locuri. În perioada următoare vor fi înființate specialități noi prin redistribuire de paturi.” – se mai arată în comunicat.

 

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, ma numesc Chelu Viorel ,pensionar,sunt din Bacau ,dg. Neoplasm pulmonar operat ,lobectomie pl dr.
    Intrebare : pot efectua un examen Computer tomograf ,cu bilet trimitere medic specialist onco ,la spitalul dumneavoastra ,fiind asigurat medical ?
    Ceprognoza de timp de la data programarii la data examenului CT (aprox )
    Va multumesc anticipat pt raspuns .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here