Secțiile și compartimentele din Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” vor fi reorganizate în funcție de gradul de adresabilitate

909

Conducerea Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși a anunțat că mai multe structuri cu paturi ale spitalului vor fi reorganizate in funcție de adresabilitate și indicatorii de performanță. Astfel, structurile cu paturi care nu s-au încadrat în media națională privind Rata de utilizare (RUP), Indicele de utilizare (IU), vor pierde paturi, iar structurile cu paturi care au fost peste media națională vor primi paturi.

Potrivit comunicatului, strategia managerială are în vedere ca pacienții să beneficieze de servicii medicale de calitate și crearea de specialități noi în funcție de morbiditatea deservită.

„Nu reprezintă normalitate ca unele structuri cu paturi sa aibă paturi care stau neocupate, iar altele sa programeze pacienții la internare din lipsa de locuri. În perioada următoare vor fi înființate specialități noi prin redistribuire de paturi.” – se mai arată în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here