Se pot face programări pentru RMN-ul spitalului din Buhuși – cu bilet de trimitere sau contra cost

4.891

Se pot face programări pentru investigații medicale de imagistică prin Rezonanță Magnetică R.M.N. (Rezonanță Magnetică Nucleară), pe baza unui bilet de trimitere sau contra cost.

Pacienții pot beneficia astfel de servicii medicale de înaltă performanță la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze in alte localități.


„RMN-ul permite medicilor să examineze diferite tipuri de țesuturi, organe, vase de sânge și alte structuri în mare detaliu. Procesul nu implică raze X, așa cum o fac tomografiile sau PET-urile. Durata procedurii poate varia, dar media este de 20 de minute până la o ora per parte a corpului. Scanarea RMN este o procedură nedureroasă și sigura. Singura variantă in care veți avea un disconfort, ar fi dacă aveți claustrofobie, dar majoritatea oamenilor sunt capabili să o gestioneze cu sprijinul radiologului.” – a precizat conducerea spitalului buhușean într-un comunicat.

Pentru programări apelați unul dintre numerele de telefon: 0234262220, 0234262221, 0372274937, 0372274878. După ce răspunde robotul telefonic, formați numărul de interior 126 (Laborator de radiologie și imagistică medicală).

Reamintim că acest echipament ete parte a proiectul implementat de Primăria Buhuși și finanțat din fonduri europene, intitulat „Reabilitarea, modernizarea și extinderea Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Buhuși”. Valoarea totală este 5.595.000,00 lei, la care se adaugă TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here