Se modernizeaza drumul de la Orbic

3.396

Drumul care duce din Buhusi in carierul Orbic va fi modernizat. Consiliul Judetean Bacau s-a asociat cu orasul Buhusi pentru realizarea acestui obiectiv de investitii, deoarece suma necesara reabilitarii traseului este mult peste puterile orasului, iar acesta este inclus si in categoria drumurilor judetene. Primaria Buhusi va pune la bataie suma de 190.060 de lei pentru modernizarea strazii Orbic, in timp ce Consiliul Judetean Bacau va contribui cu 4,1 milioane de lei.

8 COMENTARII

 1. si cine va face aceasta lucrare?.Cum nu stii,cine afacut parcarile si oparte din marea canalizare si marea reabilitare in lungime de 2,si ceva km.Prin licitatie la colt,si s-a nu mi se spuna ca a fost licitatie la primele lucrari ca ma enervez.Cautati pe internet cum s-au dat aceste lucrari si vorbim.

 2. Ce mai conteaza cine face lucrarea ? Asta-i important? … Sa se finalizeze si sa nu fie o lucrare facuta de mantuiala…
  Daca la Bacau nu l-au mai ales pe Seche primar, vedeti ce strazi cu gropi are si ce neingrijit e orasul ! Pe vremea lui erau strazi super, marcate, chiar si cele de la periferie, iar orasul lucea de curatenie, iar acei din tara care treceau prin oras ramaneau cu gura cascata si laudau Bacaul . Dar n-a fost bine, ca lucrarile nu erau cu licitatie transparenta si facute de nu stiu cine… Ce conteaza pentru mine, om de rand, ce-i in spatele acestor proiecte? Pe mine ma intereseaza finalul, finalizarea celor promise, impactul ochiului cu totul din jur… Intelegi?
  Bravo ! ma bucur cand aud ca se intampla ceva bun in orasul nostru ! Vreau sa vad fapte si nu vorbe! Asta e important. Felicitari domnului primar Turcea!

 3. oare putem s-a fim atat de orbi si s-a nu ne intereseze?Zici de Bacau dar se uita cate fonduri se deturnau de la alte judete pt. frumusetea Bacaului.Sa iei de la alti pt. a face din Seche.erou?asta nu se poate.Dar daca mentalitatea noastra e asta e grav,nu mai pretindem incotro am luato.Te intreb chiar nu te intereseaza poti fi nepasator(e)?.

 4. Ma bucur ca in sfarsit citesc si opinii corecte .Adevarul ca s-a chinuit 2 “cincinale” ca sa invete cam cum se castiga din lucrari gen arteziana ,renovare cinematograf(urmeaza) , etc , A avut probabil de unde invata , tara e plina de exemple mai mult decat clare . Partea proasta e ca in orasul asta nu vine nimeni sa investeasca in vreo afacere , sa creeze locuri de munca . Serviciile sunt la pamant si aici ma refer la apa , distributia energiei . Toate sunt ca-n epoca de piatra nu in Europa anului 2010.Daca ajungi acasa dupa ora 23 nu te mai poti spala , daca pleci la ora 5 dimineata nu poti folosi apa , nu exista . Cand zici ca e curent in sfarsit , in secunda doi se opreste . Stai si cate 2 ore si te uiti la blocul de alaturi care are curent , tu nu ai desi ai acelasi contract , acelasi drept . Sunt chestii care poate par minore insa zi de zi te macina .Si ajungi sa te intrebi oare de ce ai ramas sa muncesti aici , oare de ce nu ai plecat si tu printre straini? Si mai am un “of” . Desi sunt alesii majoritatii, mi-as dori mult sa nu le mai vad , la televiziunea locala, fetele alea revopsite din Consiliul Local , ar trebui multi dintre ei sa mai stea pe acasa si sa se uite la carnetul rosu care l-au pus probabil in rama , cred ca e de ajuns! Vreau sa vad oameni noi.In rest toate bune si frumoase sau cum spunea un mucalit “mergem inainte ca inainte era mai bine!!”…. Si ca sa nu uit, ce se mai aude cu “Parcul industrial”? Se mai face?Superfirma aia din Onesti mai exista? Mai este fier vechi de vandut? Sau ati daramat fabrica degeaba???

 5. Domnule primar, luati si faceti drumul si faceti tot ce e bun pentru oras, iar cei ce vorbesc de Licitatii sa se uite intai daca au personal pe firma lor, ca au SRL-uri de bloc si stim noi cum sunt astea… Toate licitatiile se fac electronic acuma, stiu eu… Cine-i interesat, cauta! Nu vorbeste doar ca sa atate lumea, sa se comenteze aiurea. E bine ca faceti drumul Orbic ! Spor la treaba!!!

 6. nu vreau s-a intru in polemica cu nimeni,nici pro nici contra.Atata vreau daca se face si sant bucuros ca se face ,s-a se faca calitate nu cantitate la vedere nu pe la spate si cu asta nu mai comentez nimic pe subiectul acesta.

 7. Era o discutie intr-o sedinta de consiliu local ca se va trage apa si se va face canalizare pe strada Orbic.Ar fi bine sa se faca inainte de reabilitarea drumului pentru ca altfel iar spargem, iar asfaltam….Parerea mea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here