Se circulă în condiţii de iarnă la Buhuşi

4.542

Iubitorii de zăpadă au, de astăzi, încă un prilej de bucurie: la Buhuşi ninge incontinuu de azi-noapte.

“Se circulă în condiţii de iarnă dar nu sunt probleme. Operatorul a început să-şi facă treaba de azi noapte şi nu sunt drumuri înfundate. Lucrătorii noştri se ocupă de trotuare şi fac o treabă foarte bună” – a declarat pentru Buhusi.NET viceprimarul Vasile Creţulescu. “Vom propune firmei care se ocupă de deszăpezire să care zăpada rămasă pe străzi în timpul nopţii pentru a nu încurca traficul.” a concluzionat viceprimarul.

zapada buhusi 1

zapada 2

zapada 3

Deşi firma de deszăpezire este reponsabilă de starea drumurilor din oraş, autorităţile locale apelează la înţelegerea cetăţenilor şi le cere să îşi facă curat în faţa caselor şi a spaţiilor comerciale pe care le deţin.

Cetăţenii care întâmpină probleme deosebite din cauza zăpezii pot suna la Primăria Buhuşi – 0234 261 220.

cod galbenAdministraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod galben de ninsoare pentru sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10…15 cm. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită. Acesta este valabil până diseară la ora 22.

1 COMENTARIU

  1. Multumim pentru ca nu inotam in zapada ,dar va rugan sa dati cu putina sare si pe trotuare ,mai ales pe cele in panta ,pentru ca ,de la o anumita varsta ,nu ne prea vine sa ne dam pe ghiata si altfel ne pastram cu greu echilibrul. Cu multa speranta , Multumim pentru intelegere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here