Scoala de vara la tara

3.149

“Scoala de vara la tara” este un proiect pilot al Asociatiei “Liber la Educatie, Cultura si Sport”, organizatie nationala coordonata de prof. Oana Siclovan. Prin acest proiect se urmareste sa se prezinte un alt tip de scoala, fara note, fara stres. Doar activitati creative, inedite, vesele, dar cu un scop extrem de serios: acumularea de cunostinte solide din domeniul literaturii, teatrului, stiintei. Toate prin joc!

70 de copii din zona Blagestiului vor fi beneficiarii directi ai acestui proiect. 10 cadre didactice vor afla metode alternative de predare, iar voluntari romani din Egipt, Anglia si Italia vor impartasi experientele lor din alte sisteme de invatamant. Actorii de la Teatrul Municipal “Bacovia” vor veni sa prezinte copiilor punerea in scena a povestii “Fata babei si fata mosului”, iar o echipa de la Muzeul de Stiinte Naturale”Ion Borcea”, Bacau vor indruma copiii si cadrele didactice intr-o activitate inedita de observare astronomica.

Actiunea se va desfasura in perioada 7-14 august.

“Vom dona carti, reviste si rechizite, toate cu obiectivul de a descreti putin fruntile copiilor care nu au suficiente resurse materiale, dar au dorinta de a invata si de a evolua.”, a declarat pentru Buhusi.NET prof. Oana Siclovan, coordonatorul proiectului.afis3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here