Școală de Vară la Parohia „Sfânta Înviere” din Buhuși

6.438

În acest an, în perioada 17-28 iulie 2017, la Parohia Ortodoxă „Sfânta Înviere” Buhuşi se desfășoară cursurile Școlii de Vară.

Activitatea a început cu 35 de copii, dar pe parcurs numărul lor a crescut. Peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani participă gratuit în cele două săptămâni la mai multe activităţi: pictură, cunoașterea de sine și a celorlalți, cateheză, alimentație sănătoasă, vizitarea Mănăstirii Ciolpani, protejarea mediului înconjurător, cântare religioasă.

Activitățile desfășurate împreună de cei mari și de cei mici au dat posibilitatea tuturor să comunice, să se cunoască, iar spiritul de aventură, creativitatea, meditația și voia bună vor da profunzime amintirilor născute în acest timp.

Copiii au avut parte de fiecare dată de sprijinul necondiţionat al doamnelor profesoare de la Şcoala Mihai Eminescu – Buhusi, dar şi de voluntari minunați care au antrenat sufletul, mintea, dar și trupul celor prezenți. Cu ajutorul lor, am reuşit să creăm o atmosferă plăcută pentru cei care au venit zilnic în curtea bisericii noastre.

Proiectul Școlii de vară a fost organizat și coordonat de preotul paroh Romeo Sbârcea şi de domnişoara prof. de religie Elena Sandu împreună cu dna. Dir. Oana Mălinici, dna prof. Judit Păduraru, dna înv. Aurora Anghelina, iar dumnealor li s-au adăugat doamna prof. Florentina Zaharia si doamna prof. Mariana Barcan de la Clubul Elevilor Buhusi.

În acest an în perioada 17-28 iulie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul …

Posted by Parohia Ortodoxă ”Sfânta Înviere” Buhuși on Saturday, July 22, 2017

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here