Scoala cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu” in haine noi

9.587

 

Cineva care nu a intrat in ultimii doi ani in Scoala  “Mihai Eminescu” ar ramane, cu siguranta, surpins de schimbarile ce au avut loc. Probabil cea mai importanta realizare in acest sens a conducerii a fost schimbarea in intregime a retelei termice ceea ca a dus la crearea unui climat favorabil dezvoltarii procesului de invatamant. De asemenea, au fost continuate lucrarile la sala de festivitati, o sala de tip amfiteatru, amenajata in fostul laborator de fizica.

 

 

 

 

 

 

 

“Pentru amenajarea acestei sali am avut sprijinul Primariei atat în proiectare cat si in dotarea cu mobilier – scaune. De fapt, Primaria a fost cel mai mare spijin al nostru. Pentru a ne putea desfasura activitatile la standarde inalte, cu ajutorul Asociatiei ,,Mihai Eminescu” s-a achizitionat o statie cu boxe, un laptop, un flip-chart.” – ne-a declarat directorul institutiei, prof. Oana Malinici.

Inca din timpul anului scolar, echipa Primariei a inceput lucrari de renovare a holului de la parter, lucrari continuate si in vacanta de vara. A fost schimbata tamplaria de la intrari, de la grupurile sanitare, cea veche fiind inlocuita cu una de tip termopan. Cancelaria profesorilor, birourile directorilor si secretariatul au “suferit” si ele renovari. Nu a fost uitata nici sala de sport, podelei fiindu-i aplicata un nou strat de vopsea.

 

 

 

 

 

 

 

“Majoritatea claselor au mobilier nou, sunt renovate si s-au instalat geamuri termopan in salile care nu aveau. La intrarea in scoala ne intampina din acest an o firma noua si ne vegheaza poetul al carui nume il poartă scoala noastra. Si acestea sunt doar imbunatatirile bazei materiale de care dispune scoala. Cand vor aparea planurile cadru din Legea Educatiei va vom prezenta ofeta scolii si premiile obtinute la concursurile si olimpiadele scolare” a mai spus Prof. Oana Malinici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform noi legi  a educatiei, incepand de anul scolar 2012-2013, se va forma Clasa 0 (zero). Inscrierile au inceput deja la Scoala “Mihai Eminescu”, iar directorii spera sa formeze doua astfel de clase.

Proiecte de viitor? “In viitorul apropiat vom renova si holul de la etajul I. Apoi vom incerca amenajarea inca unui cabinet de informatica si dotarea acestuia cu calculatoare noi. Cabinetul actual are in componenta calculatoare din 2005 si mai vechi, uzate atat moral cat si fizic.” a adaugat directorul adjunct, prof. Judit Paduraru.

 

AP

9 COMENTARII

  1. pe bune nici makar 1 elev prin zona , ma asteptam la alceva , de eczemplu o poza cu scuola sau macar cu o clasa , in situl web a scoli mele avem fiecara clasa poze , si mai mult, in fiecare escursie se pun pozele facute pe web . Adevarul e ca noi romani santem varza , si dintro scuola vrem sa facem publicitate !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here