S-a deschis magazinul Penes Curcanul!

7.437

Joi dimineata, zeci de buhuseni au asteptat la coada deschiderea magazinului Penes Curcanul, de pe strada Republicii nr 15 (langa Biblioteca Orasaneasca Buhusi)

Administratorul societatii, domnul Ioan Teslaru, ne-a declarat: “Am dorit sa deschidem un magazin cu produse care nu sunt prezente in orasul Buhusi. Avand in vedere ca sunt 100% naturale, ferma de la Codlea indeplinind toate conditiile Uniunii Europene cu privire la carnea BIO, speram ca buhusenii vor fi receptivi la nou. Preturile din magazin sunt preturile producatorului, fara adaos comercial. Produsele sunt mereu proaspete, magazinul fiind aprovizionat zilnic, la prima ora. Astfel, clientii nu vor gasi niciodata produse deteriorate sau expirate.”

Produsele sunt autohtone, obtinute in cel mai modern abator de sacrificat curcani din Europa, la ferma de la Codlea si au continut foarte scazut de colesterol.

Carnea de curcan este o sursa excelenta de proteine si vitamine din complexul B. Pieptul de curcan fara pielita este cea mai slaba carne. O portie de 85 g are aproximativ o jumatate de gram de grasimi. Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi. In plus, are un continut ridicat de fier, zinc si magneziu, vitale pentru sanatatea organismului.

Carnea alba de curcan face parte din grupul alimentelor cu continut foarte ridicat de proteine – 24, fiind in top alaturi de ton si albus de ou, si nu contine acizi grasi.

 

1 COMENTARIU

  1. O intiativa laudabila ! Trebuie sa fac cunoscut pe aceasta cale ca si locuitori ai orasului nostru prin fabrica de nutreturi, participa la obtinerea acestor produse .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here