Rezultate finale: Damian Draghici, senator “de Buhusi”

4.623

Astazi, in urma numararii tuturor voturilor exprimate in colegiul 4, s-a confirmat ceea ce Buhusi.NET v-a transmis inca de azi-noapte: ambii candidati ai USL din acest colegiu din care face parte si orasului Buhusi  au zdrobit concurenta, castigand cu peste 60% din voturi.

Astfel, Damian Draghici, candidatul pentru Senat, a obtinut 61,27 %, iar Lucian Sova, a castigat cursa pentru Camera deputatilor cu 65,53 %

 

Camera deputatilor:

ŞOVA LUCIAN USL 65.53%
UNGUREANU IRINA PP-DD 20.67%
OCHENATU-NECHIFOR EUGEN ARD 8.73%

Senat:

DRĂGHICI DAMIAN USL 61.27%
BUJOR DUMITRU-MARCEL PP-DD 22.47%
UMBRĂRESCU ŞTEFAN-SORIN ARD 10.47%

7 COMENTARII

  1. Este adevarat ca in ziua de azi, cand te hotarasti sa lauzi un politician, iti asumi un mare risc. S-ar putea intampla ca omul in cauza sa te dezamageasca si sa pici de fazan. Este adevarat, dar ne-am transforma in niste sceptici, iar increderea in oameni s-ar zdruncina serios. Asa ca pe baza experientei personale, a bagajului cultural ce-l detii, cateodata iti poti permite sa faci si judecati de valoare. Altfel unde am ajunge? Prin urmare, USL a prezentat la aceste alegeri pentru Colegiul nr. 4 doi oameni de valoare. Sova este un tehnocrat specializat in menegementul transporturilor si probabil va fi ministru secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Damian Draghici este un artist consacrat detinator al premiului Gremmy pentru muzica, un om ridicat de jos fara proptele, pe munca sa, un om sincer, deschis si cu o inima larga. Restul sunt rautati si n-are rost sa fie luate in seama. Speram ca orasul Buhusi va fi ajutat de acesti doi oameni, nu cu bani, nu cu proiecte ci doar cu loby pentru ca proiectele noastre sa nu mai stea blocate cu anii pe la nu stiu ce ministere.. Atat si e deajuns. In rest, edilii buhuseni trebuie sa puna osul la treaba , sa faca proiecte cat mai numeroase si in urmatorii 4 ani orasul acesta sa devina oras european. M-as bucura daca ar creste numarul locurilor de munca iar o parte din tinerii plecati afara s-ar intoarce sa lucreze aici. Sa speram ca va fi mai bine.

  2. Buna ziua. Am citit comentariile. Am cautat si pe agentiile de presa niste informatii precum cele incriminate anterior de cineva . Am gasit pe mediafax o astfel de informatie. Eu sincer sper sa nu aiba legatura cu dl sen. Draghici. Poate ar fi bine pe viitor pentru cei care fac afirmatii sa indice si linkul. Sper ca dl Cautisanu sa nu se insele…. Prezumtia de nevinovatie inainte de toate. Toate cele bune

    • Buna seara.  Mihai nu a avut nicio contributie la ce s-a intamplat ata vara. Altii si-au adus contributia. Din activitatea politica intre altele m-am ales cu 3 prieteni : Oana Timofte, Ciprian Nicoara si Mihail Lupu si am invatat foarte multe lucrui despre oameni. Sunt onorat de invitatie dar eu sunt Pdl-ist. Toate cele bune.

    • “lucruri despre oameni” le poti invata dar de cele mai multe ori le poti inventa, dintre cei trei doi sunt inventati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here