Rezultate Bacalaureat 2012 – Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi

11.364

Cei care au absolvit clasa a XII-a si care au sustinut examenul de bacalaureat afla duminica, 8 iulie, primele REZULTATE la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012, acestea fiind REZULTATE PARTIALE de la BAC 2012.

In centrul de examen de la Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi au fost inscrisi 139 de elevi si au reusit sa promoveze Bacalaureatul 87.

Procentul de promovabilitate de la Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi – 62,58% – este mult peste media inregistrata in tara  – 43,01% . Se observa si  o imbunatatire considerabila fata de procentul inregistrat in 2011 la colegiul buhusean – 48,61 %

Cea mai mare medie a fost obtinuta de Rusu Ramona-Alexandra (9,63) de la profilul Stiinte Sociale, urmata indeaproape de Chiriac-Ionescu Ana-Alma si de Dochia Cristina, ambele obtinand media 9,60.

Deasemenea, o nota foarte importanta este si ce-a obtinuta de Pristvavu Bogdan-Constantin la Matematica T1  – 10, subiectele de anul acesta fiind considerate foarte grele de majoritatea elevilor.

 

4 COMENTARII

  1. Felicitari tuturor celor care au luat bacul ! celorlalti le fac cadou o lopata si un harlet!Puneti mana pe carte !lasa-ti ”fasbucul”si cluburile!

  2. Felicitari celor care au trecut cu bine examenul de bac.si in special celor care au luat note mari-deci se poate-doar ca trebuie sa mai si inveti pentru asta.

  3. Felicitari Ramona! Inca din gimnaziu erai cea mai buna la invatatura ! Iar Bogdan a intrat printre ultimii la mate info si a luat zece la matematica T1 . Felicitari elevilor dar si profesorilor! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here