Reducerea violentei in scoli – o prioritate pentru Politia Buhusi

1.462

Agentii de paza de la toate unitatile de invatamant de pe raza orasului Buhusi au fost convocati la sediul Politiei Buhusi astazi, 30 octombrie, pentru o instruire obligatorie.

S-au discutat problemele de securitate ale scolilor dar si unele evenimente aparute in preajma scolilor si gradinitelor. Agentii de paza au fost instruiti sa supravegheze elevii pana la iesirea acestora din curtea unitatii de invatamant si sa raporteze Politiei orice persoana suspecta.

Prezenta noastra in scoli, discutiile pe care le avem cu elevii, masurile pe care deja le-am luat impotriva unora care au incalcat legea (n.r. dosar penale pentru furt, s.a.), prezenta organelor de politie in jurul institutiilor de invatamant, coroborate cu alte actiuni duc la cresterea sigurantei elevilor si a cetatenilor.– ne-a declarat Inspectorul Principal Florin Vizitiu – Politia Buhusi.

Joi, incepand cu ora 12, in amfiteatrul Colegiului Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, va avea loc o prezentare ce se va axa pe elevii din penitenciarele din tara si despre viata lor.

Toate aceste actiuni fac parte dintr-un amplu plan de masuri in vederea reducerii violentei in scolile buhusene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here