Recomandările Poliției Buhuși pentru șoferi și pietoni

4.336

Politia Buhusi va informeaza:

Pentru conducatorii de autovehicule:

In aceasta perioada, avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, va recomandam ca la circulatia pe drumurile publice sa paatrati o distanta mai mare fata de autovehiculele care circula in fata, dar si o distanta laterala de siguranta fata de cele care circula din sens opus. Totodata, va recomandam sa nu opriti si sa stationati in apropierea intersectiilor si a trecerilor de pietoni pentru ca ceilalti participanti la trafic sa poata observa pietonii si celelalte vehicule. Adoptati o conduita preventiva chiar daca aveti prioritate in zonele intersectiilor pentru a preintampina producerea evenimentelor rutiere ca urmare a spatiului de franare marit.

Adoptati o viteza care sa va permita efectuarea oricarei manevre in conditii de siguranta si nu plecati la drum fara ca vehiculul sa aiba montate cauciucuri de iarna, lopata, carburant suficient dar si lanturi. La drumurile lungi se recomanda sa aveti asupra dvs provizii si sa va documentati in prealabil despre starea drumurilor pe care le veti parcurge.

Atentie pietoni! Asigurati-va temeinic la traversarea drumului public chiar si pe trecerile pentru pietoni si nu traversati strada decat daca ati observat ca vehiculele care circula pe drum, v-au observat si au oprit.

Este interzisa circulatia bicicletelor si a vehiculelor cu doua roti pe drumurile publice acoperite cu zapada sau gheata.

2 COMENTARII

  1. Pe sistemul ca ” iarna nu-i ca vara” Politia Buhuși recomanda , atenție, sa avem “montate” cauciucuri de iarna dar și lopata 🙂 , de sacul de nisip nu s-a pomenit 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here