RDS&RCS nu se lasa intimidata

9.439

În urmă cu două luni scriam despre o bătălie ce se ducea între doua firme locale de o parte a baricadei, și RDS&RCS (DIGI) de partea cealaltă. Interesul fiecăruia era clar și anunțarea intenției RDS de a veni la Buhuși i-a cam speriat pe toți, calitatea și prețurile lor bune fiind cunoscute în toată țara.

Scopul ofensivei comune a a celor doua companii locale a fost răzgândirea RDS-ului de a mai pătrunde în Buhuși și chiar au fost siguri de reușita lor. Alianța nu a durat prea mult totuși, mărul discordiei făcându-și loc în tabăra lor, lăsându-se cu reclamații și plângeri la poliție.

Din păcate pentru ei, RDS s-a regrupat și a aplicat o nouă strategie, mult mai ortodoxă decât cele folosite de competitori. Așa se face că buhușenii au găsit la ușile lor o scrisoare ce explică situația într-un mod civilizat, dându-se dovadă de respect pentru noi, viitorii clienți. Conform legii, acordul a jumatate plus unu din locatari trebuie obținut pentru a putea pătrunde cu echipamentele în scările de bloc respective. Nu-ți ia nimeni casa dacă le dai seria și numărul buletinului.

scrisoare_rds

Se anunță vremuri furtunoase pentru piața telecomunicațiilor buhușene. Cu siguranță cei ce vor avea cel mai mult de câștigat vor fi utilizatorii, concurența ducând mereu la creșterea calității serviciilor.

 

13 COMENTARII

 1. … De unde atâta cresterea calitatii serviciilor! …..De exemplu eu am avut cablu de la Semitech ( DCS Bucuresti) platind factura si încheind contractul cu cei de la Top Telecom … si la fel ca toti ceilalti m-am trezit cu o scrisoare de genul acesta în usa, însa nu i-am dat importanta , pâna într-o zi când nu mai puteam beneficia de serviciile de cablu de la acestia… iar la mijlocul lunii martie m-am trezit la usa cu o persoana care mi-a spus ca Next gen-ul a preluat toate serviciile de la aceasta firma de tv si ca trebuie sa închei un alt contract cu ei … în momentul în care am i-am spus ca trebuie reziliat contractul cu cei de la Bucuresti , aceasta a precizat ca nu e nevoie … LA MOMENTUL ACTUAL PRIMESC MESAJE DE LA FOSTA FIRMa DE TV CA AM RESTANTE 2 LUNI … DECIIIIIIII. EU AR TREBUI SA PLATESC CABLU LA 2 FIRME DE TV CU TOATE CA NU BENEFICIEZ DE SERVICIILE AMBELOR … CARE ESTE REZOLVAREA ???? … NU MAI PUTEM AVEA ÎNCREDERE OARE, ÎN NICI O FIRMA DE TELEVIZIUNE???? … CUM AR TREBUI SA PROCED?M ?! … POATE STITI VOI !…

 2. “Dificila si competitiva piata telecom din Romania”
  Ati mai vazut vreo oferta interesanta de la RDS in ultima vreme?
  Sunt mereu aceleasi. Doar “ciorba reincalzita”. Pe site,la “acoperire retea telefonie/net”, e acelasi lucru de aproape jumatate de an.
  Se pare ca cei de la RDS se confrunta cu probleme destul de grave. Au vandut serviciile in alte tari, pe plan local au datorii imense.
  In Romania,unii, au impresia ca exista niste oferte extarordinar de bune pe piata telecom.
  De fapt,comparativ cu alte tari si daca se tine cont si de veniturile romanilor,preturile sunt foarte,foarte mari. In UK,Austria,Franta,Spania gasesti oferte mult mai bune comparativ cu Romania. Trebuie doar sa deschizi bine ochii.
  Vectone.com-1000min. nationale,1000MB,1000SMS-cu 9 Euro/lunar. La fel T-Mobile Austria,etc. etc.
  Atunci cand Vectone se va lansa si in Romania,va fi mare deranj pentru unii “baieti destepti” din piata telecom.

 3. Roxana vorbeste despre cu totul altceva, adevarat in Romania sunt cele mai mici preturi, singura problema e contractul, in defavoarea clientului, la fel ca la toate utilitatile, e-on el, gaz… etc., toti prostesc lumea… din semnatura! 🙂

 4. Bucurati-va ca o sa vina RDS in Buhusi dar sa va vad cum scapati de ei cand nu o sa aveti serviciile pe care le doriti.

  Eu am reusit sa scap de ei numai atunci cand dupa multe tentative usuate de reziliere a contractului nu le-am mai platit facturile. Evident ca m-au amenintat cu tribunalul. Intr-un final le-am achitat restantele si uite asa am scapat de ei. Alternativa pentru mine a fost Romtelecom. De un an i-am deranjat de doua ori: o data ca vroiam IP fix si a doua oara ca vroiam HBO. Calitatea si la internet si la tv infinit mai mare, la fel si serviciile.

  Asteptati RDS in Buhusi dar o sa va bucurati mai mult cand o sa scapati de ei.

 5. Ptr cineva care se intoarce in Buhusi imi spune si mie va rog cineva care sunt preturile la net,viteza broadband si numele companiilor si cat de rapid te racordeaza?Multumesc anticipat.

 6. Nextgen
  Racordare in 1-2 zile de la semnarea contractului
  TopTelecom ( Cerbu)
  idem ca la nextgen,
  Romtelecom – …
  Detalii gasesti pe site`urile celor de mai sus.

 7. In ceea ce priveste comentariilor de mai sus :

  “RDS&RCS nu se lasa intimidata” .dar oare stie ce servicii ofera pentru garantia care o cere : contractul de proprietate a locuintei.
  “Nu-?i ia nimeni casa dac? le dai seria ?i num?rul buletinului.” CINE A SPUS ASTA ? E SIGUR? Oare nu este oficiala procedura de incheiere e contractului spunand ca pentru intocmirea contractului trebuie doar actul de identitate?
  conform carei legi pentru a avea imternet de la ei prin intermediul unui stick care costa 30 – 40 € cca , un client trebuie sa garanteze cu locuinta ,are aceeasi valoare ? in cazul in care UN CLIENT nu plateste o factura pentru servicii ramane fara locuinta? sunt intrebari la care raspunsul se stie : FRAUDA
  O garantie, ca valoare trebuie sa acopere valoarea serviciilor . In Buhusi nu am auzit apartamente care sa coste 40 € cat de deteriorate ar fi.

  EU NU STIU CE AFIS S-A PUS PE USA BLOCULUI , DAR DIN EXPERIENTA MEA INAINTE DE A FI DISCUTIILE DE CARE AM CITIT
  IN LUNA FEBRUARIE 2012 am solicitat doar informatii de la ei:

  -CA SA CUMPERI DE LA EI O CARTELA CU NUMAR PENTRU INTERNTET MOBIL TREBUIE SA ASTEPTI O LUNA (30 ZILE ) INCHIPUITI-VA ACTIVAREA CAT DUREAZA
  -NU SUNT PREGATITI SA ITI DEA NISTE INFORMATII , NU ISI CUNOSC PROPRIILE SERVICII
  -NU SUNT PREGATITI DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC, NU STIU CE INSEAMNA UN MODEM . SA ITI FURNIZEZE PARAMETRI DE IMPOSTARE A UNUI TIP DE CONECTARE …. DEPARTE DE EI .. ASA CEVA . SUNT CLIENTI CARE STIU MAI MULT DECAT EI …

  UN MESAJ CELOR CARE SUNT PREGATITI SAU SE PRICEP LA NOILE TEHNOLOGII : LASATI-I IN BUHUSI CU CONDITIA SA FORMEZE ECHIPE DE LUCRU LOCALE SA DEA LOCURI DE MUNCA .
  SOLICITATI PRIN PRIMARIE . NU STIU EXACT CARE ESTE PROCEDURA DAR ESTE POSIBIL SA FIE SOLICITE AUTORIZATII DE LA PRIMARIE DIN PARTEA LOR

  PUBLICITATEA TOTUSI O FACE CLIENTII CARE AU AVUT O EXPERIENTA CU EI ,SI NU COMPETITORII LOCALI .CLIENTUL CARE STIE CE VREA SE DUCE LA FIRMA CARE II OFERA CEEA CE CERE

  ASA CA FITI ATENTI CU CEI DE LA RDS&RCS , FITI ATENTI TOTUSI SI CU ROMTELECOM …CA NU SUNT DEPARTE IN CEEA CE PRIVESTE PREGATIREA SI IN GENERAL FURNIZAREA SERVICIILOR, LASA DE DORIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here