Răsturnare de situație în cazul locației Bâlciului și a Zilelor Orașului Buhuși?

11.158

Consilierii locali au aprobat în unanimitate mutarea Bâlciului și a spectacolului dedicat Zilelor Orașului Buhuși 2018 pe stradionul Textila, dar surse din cadrul E.ON susțin că puterea cerută, de 2×50 kVA, nu poate fi furnizată la această locație, ei putând asigura doar 2×25 kVA.

Informația nu este oficială în lipsa unei adrese scrise din partea furnizorului de energie, dar este foarte probabil ca bâlciul și spectacolul să rămână în centrul orașului și în 2018.

 

3 COMENTARII

  1. Vrăjeală maxima nu știau ce motiv sa bage că să îl facă din nou în centru după atâtea critici care s-au adus adică au e-onul peste drum și se puteau lega de-acolo

  2. E vizavi de statia de curent, eon e peste drum la 10m, adica cum? Sau le e frica de oamenii care vor comenta de faptul ca a dat voie tiganilor sa ia toata profesionala, sa faca case, pentru voturi. Mda.

  3. mai oameni buni, statia de transformare si postul de transformare sunt acolo, la 50 de metri. Cine crede ce spun ei? sau nu mai castiga atita firmele lor? alta explicatie nu este ca s-au intor inapoi… domnu primar, prima data dvs ati vrut acolo, acuma de ce vati intors vorba? va place panarama din centru, bag
    sama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here