Misiune încheiată – Ediția a 3-a a Campaniei umanitare „Ajută-ne să ajutăm!”

2.004

Asociatia Exista O Sansa daruieste pentru al 3-lea an consecutiv.

In acest an, 17 familii au fost beneficiare ale campaniei ,, Ajuta-ne sa ajutam!” dintre care 4 persoane varstnice sau cu dizabilitati si 39 de copii, care au primit alimente si hainute si jucarii obtinute din colecta organizata de Asociatia Exista O Sansa si Scoala Gimnaziala ,,Stefan cel Mare” sub coordonarea doamnelor prof. Cristina Frigura si Maria- Georgeta Cozma.

Pachetele cu alimente au fost formate din dulciuri (napolitane si ciocolata) si fructe( portocale si mere), cozonac, zahar, ulei, orez, pui sau salam, branza topita si icre, iar valoarea unui pachet pentru familiile cu 1 copil a fost de apoximativ 50 de lei. Pentru familiile cu mai multi copii (3- 6), pachetele au fost suplimentate in functie de numarul copiilor.

Voluntarii – Ana- Maria Bianca Dumitru, Diana Buric, Raluca Ionescu, Giulia Maria Gaitan si Laura Balu- CRACIUNITE – au colindat batraneii de la Satul Seniorilor Milly si le-au oferit 39 de pachetele (portocale si napolitane).

De asemeni, fructe, dulciuri si jucarii au fost predate Spitalului Orasenesc Buhusi pentru pachetele oferite copiilor internati la Sectia Pediatrie.

Fondurile necesare au fost mici dar s-au obtinut din diverse surse:
1. Campanie stradala de strangere de fonduri prin implicarea voluntarilor Raluca Stirbu, Diana Parfeni, Florin Catalin Putanu, Georgiana Stan, Stefan Sileni.

2. Mici donatii in bani stranse pe parcursul spectacolului ,,Casa sufletului tau” realizat de voluntarii Asociatiei Exista O Sansa in parteneriat cu Palatul Copiilor Bacau- sectiunea Buhusi – sub coordonarea prof. Stefan Zaharia si prof. Maria Barcan. Voluntarii Giulia Maria Gaitan si Madalina Bulacu au impartit jucarii copiilor in sala si au strans donatii pentru campania umanitara.

3. Parte din sumele obtinute prin vanzarea obiectelor specifice de Craciun expuse in cadrul Targului de Craciun realizate de:
a) Voluntarii Asociatiei Exista O Sansa sub indrumarea dnei Ana Vatavu, Tinca Chelaru, Cecilia Buculei, Olga Ceaunas;
b) Elevii Scolii Gimnaziale Stefan cel Mare cu sustinerea dnei director Maria Tarniceru si sub coordonarea dnei prof. Elena Untea si prof.Miorita Scutaru.
c) Elevii Colegiului Tehnic Ion Borcea corpul B sub indrumarea dnei prof. Liliana Radovici.
d) Voluntarii Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau – obiecte donate pentru vanzare in cadrul targului, personal de dna Gabriela Achihai, presedinta FSC Bacau.

4. Si nu in ultimul rand, putem spune ca in acest an Campania noastra a castigat 3 oameni cu suflet si cu care sunt convinsa ca impreuna vom organiza editia a 4-a de anul viitor a campaniei,, Ajuta-ne sa ajutam!”.

Am obtinut cu greu acordul de a face public numele acestor doamne, dar pe principiul puterea exemplului da roade, trebuie sa ne cunoastem, pentru ca sunt oamenii de langa noi carora le pasa. Cu siguranta ca suntem multi care facem fapte bune, dar cu mult mai multi sunt in nevoie si impreuna, cu putin putem face mult mai mult.

S-a alaturat campaniei pentru al treilea an consecutiv dra ing. Rodica Boca care anual daruieste carti, dulciuri si lucruri noi – un cadou pentru un copil. Anul acesta a donat si un obiect care a fost vandut la Targul de Craciun, iar suma obtinuta a intrat in fondul campaniei umanitare.

Dna Nicoleta Maria Bitere a donat bani, hainute pentru copii, jucarii si dulciuri cum a facut-o si anul trecut dar si cu alte ocazii.

Familia Balu (Chebac) a donat 20 de bonuri valorice si au contribuit cu cumparaturi in valoare de 150 lei – cozonaci, portocale, dulciuri. Dna Ana -Mirela Balu ne-a insotit la cumparaturi si la impartit pachete. A fost impresionata si cu siguranta se va altura de cate ori va fi nevoie.

Asociatia Exista O Sansa multumeste tuturor persoanelor implicate in sustinerea campaniei umanitare din acest an. Impreuna am reusit sa alungam tristetea pentru cateva zile. Poate, cine stie, intr-o zi se vor gasi si solutii pentru sustinerea lor, alternative de integrare, ameliorarea sau scoaterea din lipsuri si greutati.

Aceleasi multumiri adresam voluntarilor cu care am parcurs un an cu multe activitati, colaboratorilor si sustinatorilor nostri.

Sarbatori binecuvantate tuturor,
va ureaza Echipa CERT.

RAPORT DE CAMPANIE-Misiune incheiata – Editia a 3-a a Campaniei umanitare ,, Ajuta-ne sa ajutam!”#campanieumanitara @…

Posted by Asociatia "Exista o Sansa" on Sunday, December 27, 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here