PSD Buhuși și-a ales liderii la oganizațiile de femei, tineret și pensionari

3.457

În decursul ultimelor trei săptămâni, organizațiile de femei, tineret și pensionari și-au ales noile structuri de conducere, respectiv președinții, secretarii și vicepreședinții, după prezentarea rapoartelor de activitate și dezbatarile cu membrii. Cele trei conferințe au avut loc în zilele de 11, 18 și 25 martie și au fost organizate conform statului partidului.

File_000

În cadrul primeia, doamnele și domnișoarele din OFSD (Organizaţia Femeilor Social Democrate) Buhuși au reconfirmat-o pe doamna Carmen Pahoncea în funcția de Președinte pentru următorii doi ani.

tsd buhusi

La TSD (Tineretul Social Democrat) Buhuși, președintele interimar al ultimelor 8 luni, Adrian Păduraru, a fost ales pentru următorul mandat. La conferință au fost invitați și președintele TSD Bacau, Claudiu Ilișanu, deputat în Parlamentul României și Ion Cucerescu, consilier județean PSD, singurul ales local din țară originar din Republica Moldova.

opsd

Cea mai recentă, conferința OPSD (Organizația Pensionarilor Social Democrați), a avut loc sâmbătă, 25 martie. În cadrul acesteia a fost ales pentru postul de președinte domnul Vasile Găucan. Au dat curs invitației la acțiune domnii Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău și Mircea Botez, președintele OPSD Bacău.

Primarul Vasile Zaharia, președintele interimar al PSD Buhuși, a fost prezent la toate cele trei conferințe, aducându-și aportul la buna organizare și desfășurare a acestora. O adunare generală pentru alegerea conducerii PSD Buhuși va avea loc în curând, dar nu mai devreme de luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here