Proiecții de film la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” în fiecare Joi. Primul film: Tom și Jerry (2021)

1.804

Primăria Buhuși, prin Casa de Cultură „Elisabeta Bostan”, a anunțat startul unei serii de proiecții de film în sala mare. 

Având în vedere că vacanța se apropie de final, luna august este dedicată copiilor. Prima proiecție va avea loc joi, 4 august, de la ora 18 și este vorba despre filmul Tom și Jerry (2021), dublat în limba română. Intrarea este liberă.

Sinopsis Tom and Jerry

Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.
Un amestec de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva. (cinemagia.ro)

De curând, Primăria Buhuși a achiziționat o licență pentru difuzarea filmelor, iar proiecțiile vor avea loc în fiecare zi de joi, de la ora 18. În funcție de feedback-ul publicului, programul poate fi adaptat / modificat. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here