Prof. Stela Dumitroaia si-a lansat recent ultimul proiect personal

6.145

Doamna profesoara Stela Dumitroaia si-a lansat recent ultimul proiect personal. Este vorba despre site-ul www.steladumitroaia.ro – locul in care veti gasi detalii impresionante despre cariera sa profesionala, sute de imagini cu fostii elevi, documente si editoriale.

Felicitam aceasta initiativa si speram ca din ce in ce mai multi intelectuali din Buhusi sa urmeze acest exemplu de implicare comunitara!

De asemenea, va invitam sa va abonati cu un LIKE la pagina sa de facebook, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se publica pe site

https://www.facebook.com/pages/Stela-Dumitroaia/136079149862174

5 COMENTARII

  1. Stimata doamna profesoara, va doresc mult succes in proiectul dumneavoastra. Intotdeauna m-au bucurat nespus vestile ce va prezinta in prim-plan. Cu deferenta, (mereu) elevul dumneavoastra, Rotaru Razvan.

  2. sarut mana/am descoperit cele doua poze 1978 si va multumesc pt idee.am sa caut si eu ce mai am din anii de liceu 77-78 la buhusi pt a le adauga.felicitari si toate cele bune.dan eugen manastireanu/facebook

  3. Sunt toti o generatie de mamuti pe cale de disparitie profesorii pe care i-am avut eu,nascut 80,in scoala.Contemplez uneori si surad cand constat cum aceasta doamna profesoara Dumitroaia,pe care am urat-o atat de mult la un moment dat,este una din foarte putinele persoane care mi-au influentat caracterul si ma simt dator sa repar vechea ura si sa-i multumesc in mod public,stie ea de ce.Si daca sunt pe cale de disparitie,sa le aratam acum dragostea,multumirile si stima noastra,caci postum,nu am certitudinea absoluta ca mai incalzeste pe cineva.Stiu ca nu m-ati inteles gresit cu postumul,doamna profesoara,deci nu sterg ce-am scris,sarut mainile!

  4. la momentul respectiv nu intelegeam de ce trebuie sa citim fiecare opera din scoarta in scoarta,de ce trebuie sa avem pareri.recunosc sincer ca am urat-o din tot sufletul.acum dupa ani ,sentimentul s-a transformat in admiratie pentru ca am inteles ce scop aveau toate astea.e dureros sa recunoastem ca nu sunt prea multi ca ea.intr-adevar,trebuie apreciate astfel de valori atata timp cat sunt alaturi de noi.multa sanatate,doamna profesoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here