Prinși cu trei căruțe de lemne furate din pădurea Runc

2.720

La data de 12.01.2014, în jurul orei 14.30, poliţiştii din Buhuși au fost sesizaţi despre faptul că, pe un drum forestier din zona Runc, mai multe persoane transportă cu ajutorul unor atelaje hipo material lemnos, posibil sustras din pădurea din zonă.

La faţa locului, poliţiştii au depistat patru persoane de sex masculin, cu vârstele cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din oraşul Buhuşi care transportau cu trei atelaje hipo material lemnos, esenţă fag, în cantitate de aproximativ 3 m.c..

Din cercetări, poliţiştii au constatat că materialul lemnos a fost sustras din pădurea Runc.

Întregul material lemnos precum şi atelajele hipo au fost confiscate şi predate Cantonului Silvic Runc iar în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal.

2 COMENTARII

  1. Sustras e un fel a spune ,sa nu-mi zici mie cutu ca nu stia padurarul Calcaianu(cei gasiti cu lemne presteaza munca la el pentru a primi lemne in schimb pe care le valorifica unde pot).

  2. Mai klm sa stii ca padurarul Calcaianu e mic copil ,toate manevrele le face fiul sau Ciprian care vinde lemne cu nemiluita in acest targ si nimeni nu face nimic (este invizibil pentru cei ce trebuie sa-l vada) iar gurile rele zic ca Diaconu avea in caruta cantitatea de peste 3 metri cubi numai el ,cubati chiar de padurar .Cum naiba se face ca aceasta cantitate sa redus dramatic incat in toate cele trei carute abia mai erau 3 mc.Oricum carutasii intentionau sa duca lemnele acasa unde dintr-o caruta urmau sa faca doua pe care apoi le vindeau in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here