Prinsa de vanzatoare cu geanta plina de cosmetice furate

3.275

Madalina C, o tanara de 17 ani,  eleva in clasa a XI-a a Colegiului Tehnic “Ion Borcea” din Buhusi a fost surprinsa de catre vanzatoarea magazinului Minimarket Florian in timp ce isi umplea geanta cu produse cosmetice.

“Am camere de supraveghere in magazin si a mai furat de la mine si in trecut, dar nu am prins-o pana acum. Acum a luat produse cosmetice, parfumuri, deodorante si un ceas. Am recuperat bunurile si am dus-o la Politie.” – a declarat pentru Buhusi.NET administratorul societatii.

Prejudiciul de astazi, in valoare de aproximativ 350 lei, a fost recuperat in totalitate si tanara de 17 ani cu domiciliul in satul Lipoveni, comuna Romani este cercetata pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

4 COMENTARII

  1. Imi pare rau domnu administrator dar copila e minora si daca nici nu mai are abateri … scapa. Acum daca ati dus minora fara voia ei la politie e posibil sa aveti o problema penala

  2. Frumos ar fi fost sa i se mai dea o a doua sansa. Sa i se spuna cu vorba buna ca nu e bine ce face si sa nu mai fure ca altfel la urmatoarea data cand o face va fi chemata politia. Asa ar fi fost frumos si stiti ceva … copila ar fi apreciat acest gest iar domnul administrator ar fi castigat respect in ochi copilei. Acum ptr 3 lei toata viata ii va fi marcata, toata viata cazierul o va urmari …. si hai sa fim seriosi … toti am furat candva in viata noastra si marea majoritate meritam o a doua sansa. Oricum copila e copila si deci e minora si deci va scapa…. Scapa ei si majorii la prima abatere si cu fapte mai grave.

    • ” toti am furat candva in viata noastra si marea majoritate meritam o a doua sansa”….pe bune!….cand spui “toti”, la cine te referi, ca sa ne fie si noua clar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here