Vasile Zaharia și Daniel Rezmireș, primii doi candidați acceptați. Vezi listele de consilieri propuse de partidele din Buhuși

12.430

Astăzi, 26 aprilie 2016, este ultima zi în care se pot depune actele în vederea candidaturii la alegerile locale din luna iunie.

Momentan, doar două partide au primit acceptul din partea Biroului Electoral de Circumscripție Buhuși, încă de pe data de 21 aprilie: PSD și M10.

Vasile Zaharia a fost confirmat ca și candidat la funcția de primar din partea PSD, în timp ce Daniel Rezmireș a primit acceptul biroului electoral ca și candidat din partea partidului M10.

Din documentele publicate pe site-ul Primăriei Buhuși, afișate și la sediul instituției, putem vedea lista de consilieri propusă de cele două partide:

PSD:

 1. ZAHARIA VASILEzaharia
 2. BRAȘOVEANU SORIN
 3. PAHONCEA GABRIELA CARMEN
 4. PRISTAVU MIHAI
 5. ANDREI IOAN
 6. CONSTANDIȘ ANA CRISTINA
 7. HOBU OVIDIU
 8. GĂUCAN VASILE
 9. BUCULEI VASILE DANIEL
 10. MAXIM GHEORGHE
 11. MAFTEI CONSTANTIN
 12. TURCEA IONEL
 13. CREȚULESCU VASILE
 14. SCRIITORU OVIDIU
 15. ANTON GHEORGHE CRISTIAN
 16. MAXIM MONICA
 17. BUCULEI VASILE
 18. APETREI CONSTANTIN
 19. PĂDURARU ADRIAN
 20. PĂDURARIU TEODOR
 21. VASILE AUREL
 22. VATAMANU ANA
 23. STEJAR-AMĂRIOAREI SIMONA-OTILIA

M10: 

 1. REZMIREȘ GHEORGHE DANIELrezmires
 2. APOSTICĂ ELENA
 3. VATAVU MARIUS FLORIN
 4. BOBOC ELENA CRINA
 5. TORONILĂ TRANDAFIRA
 6. FRIGURĂ CRISTINA MARIA
 7. DAMIAN CONSTANTIN SEBASTIAN
 8. BORCEANU FLORIN
 9. POIANA – TÂRDEA ELENA
 10. MOLDOVEANU GEORGE DANIEL
 11. CAȘULSCHI VICTOR
 12. GHIRVU ADRIAN
 13. MARIAN VASILE
 14. COLBU IONELA
 15. MUNTEANU VASILE
 16. ADAM ANDREI RĂZVAN
 17. ADAM IOANA ELIZA
 18. ARDILEANU MARIA
 19. AIRINEI SORIN
 20. JITARU GEORGE
 21. ILIE ELENA – CECILIA
 22. VIZITIU DRAGOS GABRIEL
 23. DRANGA ION
 24. CREȚU DANIEL

UPDATE: Noi liste au fost acceptate în ultima zi, pe 26 aprilie.

Pentru funcția de Primar, au fost validați următorii: Cristian Cojocaru (ALDE), Vasile Acatrinei (PMP)Florin Diaconu (PNL)Arthur Corbu (Partidul Dreptății Sociale)

Listele de consilieri acceptate:

ALDE:

 1. COJOCARU CRISTIANcojocaru
 2. APOSTU GHEORGHE
 3. ROTARU RĂZVAN-SEBASTIAN
 4. OLARU CIPRIAN EMILIAN
 5. MAFTEI LEONARDO-TIBERIUS
 6. PASCARU IOAN
 7. PRISTAVU IOAN
 8. BOSTAN VASILE
 9. BOSTAN LIVIU
 10. PRISTAVU LOGHIN
 11. MIHAI MARCELA
 12. DIACONU DIDINA
 13. DRĂGAN SILVIU
 14. MIHALCEA IOAN
 15. HUZUM GHEORGHE
 16. ȘTEFĂNESCU ȘTEFAN
 17. CIOBANU FLORIN
 18. APETREI MIHAI
 19. GAVRILIU MIHAI
 20. PRISECARU REMUS-ADRIAN
 21. VLAD ADRIAN-DUMITRU
 22. DUMITRAȘC VASILE
 23. SAVINOIU ELENA
 24. COZMA VALENTIN

PMP:

 1. ACATRINEI VASILE12990943_108239162915366_1065629518853165173_n
 2. ILISEI GABRIEL
 3. IVAN ELENA
 4. STOICA PAULA
 5. HOLBAN TUDORACHE
 6. VARLAN ANDONE
 7. EMANDACHE ANA-MARIA LOREDANA
 8. ACATRINEI CONSTANTIN DANIEL
 9. BĂDIȚA IULIAN
 10. SILVAȘ GHEORGHE
 11. PAHONCEA ION
 12. ȘERBAN NECHITA VASILE
 13. TESLARIU ALEXANDRU
 14. WIHELM ERWIN-EDY
 15. ZAIT MARIUS
 16. MOCANU ION
 17. BĂDIȚA VASILE
 18. ZAHARIE GHEORGHE
 19. POP MARIA
 20. DOBĂ MIHAI-STELIAN
 21. GUȘĂ ION
 22. HÎRȚAN VASILE
 23. STĂNESCU DIANA-HENRIETA
 24. APOSTOL DUMITRU

PNL:

 1. DIACONU FLORINdiaconu-buhusinet
 2. BUZDUGAN DUMITRU-FLORIN
 3. DRĂGHICI FLORENȚA
 4. CUCU CONSTANTIN
 5. SPĂTARU ION
 6. VRANCEANU MIHĂIȚĂ
 7. LUPU MIHAIL
 8. COCIORVĂ SORIN
 9. RĂCHITĂ ROMEO
 10. CIUBOTARU VLAD
 11. MANEA ECATERINA
 12. BOSTAN VASILE
 13. PĂSCALUȚĂ IULIAN – RETRAS, NR.7/CL/28.04.2016
 14. PRISTAVU IOAN
 15. SAVINOIU LUANA-ELENA
 16. AVĂDĂNII GHEORGHE
 17. COCEA CONSTANTIN-COSMIN
 18. PARFENI GHEORGHE
 19. GAFIUC CRISTIAN
 20. POPESCU PETRU
 21. MUNTEANU MARINELA
 22. URSU NECULAI
 23. ARSENE LUMINIȚA
 24. BOATCĂ VIOREL

A fost acceptata și candidatura independentă pentru Consiliul Local a domnului Petru Botezatu.

UPDATE: Pe 28 aprilie a fost aprobată candidatura lui Sandu Pobereznic (PNȚCD) și lista de consilieri, după cum urmează:

PNȚCD:

 1. POBEREZNIC SANDU11864784_957303370978721_5981656541717725210_o
 2. PĂSCĂLUȚĂ IULIAN
 3. BOATCĂ DUMITRU
 4. DROB LIVIU
 5. BĂICOIANU ALEXANDRU DAN
 6. POPA MARIA-ALEXANDRA
 7. TUDOR VASILE
 8. CREȚU VALENTINA
 9. HAIDĂU MARIA MAGDALENA
 10. SECURE DUMITRU
 11. HUDICI VERA
 12. BIBIRE VASILE
 13. TUDOR LUCIAN
 14. MIRON CONSTANTINA
 15. HUDICI GHEORGHE
 16. TUDOR MIHAELA
 17. VICOVANU VASILE
 18. TUDOR MONA
 19. DRĂGAN CONSTANTIN DOREL
 20. COȘA SILVIU
 21. SCARLAT IONEL

 

14 COMENTARII

 1. Pai si ce schimbare se face in primarie, fiind Zaharia primar? Ca observ ca au ramasa aceiasi consilieri(majoritatea dintre ei), si il mai pune si pe Turcea consilier.

 2. doamne chiar omenirea asta nu gindeste cind o sa voteze.la psd aceiasi consileri.gaucan,si alte nume care se regasesc si acuma.,in consiliul local.si la m 10 sorin airinei? consilier? ala nu are nici cea mai mica experienta,nu a muncit in viata lui,ce stiu aceste personaje de administratie? oricum lasa de dorit.candidatul vasile zaharia adevarat este un bungospodar,d-nu turcea la fel dar la m10 e jale. ce vreti sa schimbati oameni buni? oamenii de pe un scaun pe altul.asta da.m-am hotarit nu merg la vot.

 3. Cu siguranta , vor exista schimbari in primarie,daca Zaharia V. va iesi primar. Trebuie doar sa avem incredere in puterea lui de munca. Insa, alaturi de echipa lui, buhusenii ar trebui sa constientizeze faptul ca problemele acumulate la nivelul orasului nu se vor putea rezolva peste noapte.

 4. Tinerii? Tinerii? Unde sunt tinerii? Listele astea sunt de toata jena! Unde sunt intelectualii? Doctorii? Profesorii? Viitorul acestui oras este compromis! Cine ne va conduce orasul? Acesti politruci schimbatori de partide, infractori, betivi, curvari si batausi de neveste? Rusine, Buhusi! Nu suntem in stare sa producem oameni de calitate si ne meritam soarta!

 5. Unii dintre noi doar cerem si nu dorim sa ne implicam in nici un fel in viata orasului Stam pe margine,ne dam doar cu parerea si eventual mai improscam cu mizerii.
  In listele de consilieri de la PSD se regasesc tineri, intelectuali, pensionari, oameni cu diferite profesii, care doresc sa faca ceva pentru binele acestui oras. Pe unii ii cunoastem, pe altii nu, dar ii judecam pe toti dupa lucrurile facute de altii inaintea loc.Cred ca ar toti buhusenii care vor iesi consilieri in data de 05.06.2016, ar trebui sa uite de culoarea politica si sa faca un front comun pentru a schimba intradevar ceva in acest oras, pentru a-i reda frumusetea de altadata.

 6. Adevarul, lipsa de bun simt, morala, etica pentru acesti 2 PSEUDOLUPI : COJOCARU CRISTIAN SI APOSTOL GH. care s-au infruptat 16 ani si care au facut politica bunului personal nu ramane decat sa -si dea demisia sau sa ne lase , s-au sa plece , RUSINE DOMNILOR !!!!
  Buhuseni va rugam aveti grija la vot !

 7. … Mi-e foarte dor de oameni buni si frumosi… mi-e dor de oameni generosi si destepti… mi-e dor de educatie si traditie… mi-e tare dor de bun-simt si bunavointa… de spirit civic si civilizatie…
  Nu vrem sa vedem decat greselile celorlalti si nu vrem decat sa privim cu un aer critic, plin de condescendenta si rautate la eforturile unora de a incerca efectiv sa realizeze ceva in lumea asta corupta…

 8. D-l ,,florin”, cred ca ai fost pus de cineva sau ti-a spus cineva, ceea ce tu , ,te-ai lasat manipulat”!. Pentru a nu persista in eroare, eu cel invocat Apostu( si nu Apostol) Gheorghe, in ultimii 16 ani , am fost director general-BAT Moinesti=5ani, apoi director general DMSSF -jud Bacau=5ani, 4ani -director coordonator +consilier superior AJPIS, jud Bacau, iar in ultimii 2 ani-pensionar pe limita de virsta.
  Te rog sa nu te mai lasi ,, prostit”!.

 9. Pentru d-l Apostu
  Daca tot v-ati spus o parte din biografie spuneti-o toata ,incepand cu functiile din PCR ,prigoana de la masini unelte ? functiile PCR de la Postav si cele de dupa 89,lider sindical,primar,director si pe la cate partide ati trecut?

 10. Caracterul comunistoid al d-voatra d-le Cojocaru , Apostu cu aceleasi idei invechite,bolsevice, nu stim cum memebrii partidului au facut scut in jurul voastru.Reprezentati o sfidare la adresa buhusenilor prin numirea voastra pentru posturile de consilieri,este o batjocura la adresa comunitatii si arata ca orice speranta este iluzorie in Buhusi pentru noi tinerii.

 11. D-LE COJOCARU CRISTIAN , CE AI LASAT IN URMA TA , CARE DE 25 ANI ,DE UN SFERT DE SECOL ….. ACTIONEZI NEINTRERUPT IN CONSILIUL LOCAL BUHUSI. DE NUMELE TAU NU SE LEAGA NICI UN PROIECT PENTRU BUHUSI, NU AI FACUT NIMIC PENTRU ORAS, PENTRU BUHUSENI, AI TRECUT INSA PE LA TOATE PARTIDELE POSIBILE SI INPOSIBILE DAR ESTE O VORBA ” LA VREMURI NOI TOT NOI”

 12. oameni noi,oameni cu mentalitate sanatoasa,oameni care au trait si s-au descurcat pe puterile lor in afara tarii.Oameni care au realizat deja in interesul lor personal ceva,fara sa-si bage in trezoreria orasului degetele slinoase si unsuroase de la grasimea scursa din fripturile gogoloate primite ca ofranda de la bietul nevoias.Treziti-va cat mai e vreme,ca altfel va veti pricopsi cu aceleasi personaje de desene animate in alb si negru,pe care le-ati avut zeci de ani pe fotoliile pufoase ale primariei.
  Oras inseamna tot ce tine de orice straduta,zona,sau teren ce apartine localitatii Buhusi.Vezi partea de jos a orasului,alegatorule,fa de dimineata un tur de zona Poarta Fabricii,si apoi fugi la cabina de vot.Vezi ce a mai ramas din bietul orasel intoti acesti ani si apoi fugi la cabina de vot.Cauta sa gasesti nume noi,oameni noi,pe liste si daca vei gasi(e greu insa) voteaza.Cauta sa oferi o sansa oamenilor cu initiativa.
  Doar asa vei avea constiinta impacata.Maine poimaine vor veni copiii tai din tarile straine unde s-au risipit pentru o bucata de paine mai buna,si vor gasi o ruina,in loc de un oras macar la nivelul unui satuc din nordul Italiei.Fii lucid atunci cand votezi,lasa micii,lasa berea ,lasa promisiunile celor ce te amagesc vreme de 30 de zile.Fii tu cel care decide,nu lasa pe ei,pe cei ce te-au pacalit ani de zile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here