Primarul Ionel Turcea a renuntat la fotoliul de lider PSD

2.461

Ionel Turcea a debutat cu statut de independent în politica. Dupa ce a câstigat alegerile ca primar, a aderat la PSD, devenind si lider al filialei locale. A obtinut apoi înca doua victorii în alegeri, pentru functia de primar, Consiliul Local fiind majoritar pesedist. În toate campaniile electorale, locale sau generale, pesedistii buhuseni au obtinut numai victorii. Surprinzator pentru unii, primarul Ionel Turcea a demisionat din functia de lider al filialei locale PSD.

Evident, data fiind migratia unor lideri pesedisti catre alte orizonturi, speculatiile de tot felul au aparut si în acest caz. Se zice ca multi si l-ar dori pe Ionel Turcea evadat din PSD si înregimentat în alt partid. Demisionarul dezminte însa aceasta perspectiva: “Am renuntat la functia de lider al filialei PSD Buhusi, dar am ramas primar PSD si vicepresedinte al organizatiei judetene PSD. Nici vorba despre evadare. Eu nu ma plimb din partid în partid. Demisia a fost înaintata organizatiei din motive personale. Vreau sa vad daca si altii pot oferi, prin activitatea lor, stabilitate si – de ce nu? – cresterea calitativa a filialei. Am fost zece ani lider al organizatiei, am demonstrat ceea ce trebuia. Lider interimar al organizatiei este Vasile Zaharia. Interimatul va dura, probabil, pâna în aprilie, când vor avea loc alegeri la nivelul organizatiei”. Vasile Zaharia este inginer, viceprimar si are state vechi în PSD.

I.F. – desteptarea.ro

4 COMENTARII

  1. Mai bine renunta la fotoliul de la primarie.3 mandate,slabe rezultate(o statuie in fata salii polivalente,2 tunuri langa monumentul din centru si o spalare de bani prin constructia piscinei de langa fosta loterie)dar pe plan personal hotelul etc…

  2. mda, ce sa zic, mare stire politica. Traiasca tiganii care il voteaza pe un salam stricat si o paine 🙂 In orasul asta nu trebuiau facute investitii gen tunuri si alte chestii, trebuiau atrasi investitori pentru a asigura locuri de munca cetatenilor orasului Buhusi, implicit buget local mai mare etc.

  3. nu ne ajuta cu nimic demisia sa din PSD, nu stiu ce a demonstrat dar nu se vede nimic, practic numai tiganeala peste tot. un oras ca dupa bombardament, un magazin in centrul orasului care te face sa vomiti, o fantana devenita piscina pt tigani, practic nici o realizare. faptul ca a iesit primar in buhusi se datoreaza lipsei de cultura a alegatorilor buhuseni. el nu are nici un merit. doar norocul sa candideze intr-un oras plin de batrani (fosti comunisti, deveniti pesedisti) si rromi (tigani) care voteaza cu cine le da de baut, un salam si o paine. asta a demonstrat primarul buhusului.

  4. Sorine ai grait bine demisie de risul curcilor asta e politichia dar dupa el Dumnezeu cu mila Buhusiul e oras nuuuu concret ce se vede un oras cu blocuri pestrite strazi de dupa razboi dar,dar avem fantanita in mislocul lui ceva dezolant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here