Primăria Buhuși a demarat procedurile de modernizare a două străzi

4.484

seap

Primăria Buhuși a postat pe SEAP două invitații de participare la licitații pentru modernizarea a două străzi. Este vorba despre zona Tineretului-Lețcana și de strada Casa de Apă. Lucrările vor fi executate în această toamnă.

Conform site-ului eLicitatie.ro, în vederea modernizării străzii Tineretului vor fi contractate lucrări de modernizare infrastructură rutieră de interes local, pe o lungime de 800 m, după cum urmează: -lucrari pregătitoare; -lucrari conexe; -amenajarea sistemului rutier; -asigurarea scurgerii apelor pluviale (podete si rigole); -amenajarea drumurilor laterale; -amenajarea trotuarelor; -amenajare podete de descarcare; -ridicarea la cota a caminelor retelelor existente.

Valoarea estimata a contractului, conform Devizului de lucrari, este in cuantum de 803.299,00 lei fără TVA, corespunzator valorii aferente execuției, incluzând cheltuielile pentru diverse și neprevazute în procent de 6,17% , respectiv 49.524,00 lei fara TVA.

Contractul de lucrări “MODERNIZARE STRADA CASA DE APĂ, ORAȘUL BUHUȘI, JUDEȚUL BACĂU” constă în execuția lucrărilor pe o lungime de drum de 800 m, dupa cum urmeaza: -lucrari premergatoare (terasamente); -lucrari de amenajare sistem rutier; -lucrari de amenajare acostamente; -lucrari de amenajare santuri si rigole; -lucrari de amenajare accese laterale; -lucrari de amenajare podete; -lucrari de siguranta circulatiei; -lucrari conexe.

Valoarea estimata a contractului, conform Devizului de lucrări, este in cuantum de 856.067,00 lei fara TVA, corespunzator valorii aferente executiei, incluzand cheltuielile pentru diverse si neprevazute in procent de 9.68%, respectiv 82.916 lei fara TVA.

Primarul Vasile Zaharia a transmis pe pagina sa de Facebook: „Licitația pentru Tineretului se termina în două zile și sper să dăm drumul la șantier în 2-3 săptămâni. Demarăm procedurile și pentru străzile Văioagă, Mircea Voievod și Bodești. Urmează și altele. Mai avem în lucru și caietele de sarcini pentru alte două lucrări: parcarea de la blocurile ANL și modernizarea Cimitirului Central”.

2 COMENTARII

  1. Dar lucrari de furnizare apa curenta pe strada Tineretului (spre Letcana) cand face primaria? Pentru ca in zona, apa este furnizata de doua coloane private! Bine ca asfalteaza, pune trotuare, borduri primaria… Dar infrastuctura?

  2. Domnule primar Zaharia, sunteti inginer constructor si stiti lucrurile acestea; nu asfaltati si abia pe urma trageti utilitatile. Exemplul strazii Tineretului spre Letcana care nu beneficiaza de apa curenta. Logic ar fi ca inainte sa rezolvam problema apei potabile in zona, sa aiba locuitorii conditii de trai aferente anului in care traim si abia apoi sa ne gandim la asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here